Hendek Ak Parti  İftarda Buluştu
 
AK Parti Hendek İlçe Teşkilatı tarafından iftar daveti verildi.
 
Hendek  Gençlik Merkezi’nde verilen iftar davetine,  Sakarya Milletvekili Ayhan Sefer Üstün, Hendek Belediye Başkanı Ali İnci ve Çamlıca Belde Belediye Başkanı Sinan Baylan, ak Parti Sakarya İl Yönetim Kurulu Üyesi Şenay Sakal ve  çok sayıda partili katıldı.
 
İftar öncesi Milletvekili Ayhan Sefer Üstün ve Hendek Belediye Başkanı Ali İnci, masaları gezerek partililerle selamlaştı.
 
AK Parti Hendek İlçe Başkanı Ali Kemal Sofu, iftar sonrası bir konuşma yaparak, davete katılımdan dolayı partililere teşekkür etti. Başkan Sofu, konuşmasının ardından, Başkan İnci’ye, Hendek Gençlik Merkezi gibi birçok tesisi ilçeye kazandırdığı ve hizmette sınır tanımadığı için teşekkür etti.
 
Başkan Sofu, on yıl boyunca Hendek İlçe Başkanlığı döneminde Hendek’e yapmış olduğu hizmetlerden ve başarılarından dolayı AK Parti Hendek İlçe eski Başkanı ve AK Parti Sakarya İl Yönetim Kurulu Üyesi Şenay Sakal’a da, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’dan ödül plaketi alırken çekilen bir fotoğrafı hediye etti.
 
Hendek Gençlik Merkezi, Hendek adına güzel bir kazanım
 
AK Parti Sakarya Milletvekili Ayhan Sefer Üstün de Hendek’e her gelişinde farklılıklar olduğunu belirterek “ Hendek Gençlik Merkezi, Hendek adına güzel bir kazanımdır. Hendek’e her gelişimde farkı görüyorum. Bu birlik ve beraberlik olunca bu hizmetler ortaya çıkıyor. Bu birliktelikle Hendek’e daha nice hizmetler yapılır. Başkan Ali İnci’yi hizmetlerinden dolayı tebrik ediyorum “ Dedi.
 
İftar sonrası misafirler Hendek Gençlik Merkezi’nde çay içip sohbet ettiler.