AK Parti Sakarya Milletvekili Hasan Ali Çelik Hendek'te Esnaf ve Köy ziyaretleri gerçekleştirdi.

 
AK Parti Milletvekili Hasan Ali Çelik'in Hendek'te esnaf ve Köy ziyaretlerine AK Parti İlçe Başkanı Ali Kemal Sofu,Yönetim Kurulu üyeleri ve İl Genel Meclis Üyeleri  eşlik etti. AK Parti Milletvekili Hasan Ali Çelik ilçe merkezinde bulunan esnafı Belediye Başkanı Ali İnci ve beraberindekiler ile birlikte ziyaret ederek sohbet etti ve esnafların taleplerini dinleyerek not aldı. Köylü vatandaşları bilgilendirdi Milletvekili Hasan Ali Çelik,AK Parti İlçe Başkanı Ali Kemal Sofu ve beraberindekiler Aşağı Hüseyin Şeyh ve Nuriye Köylerini ziyaret ederek vatandaşlarla bir araya geldi.Köy ziyaretlerinde Milletvekili Çelik vatandaşların sorunlarını ve taleplerini dinledi. Çelik köylülerle sohbetinde Vatandaşları Kanun değişiklikleri, İl sınırlarının Büyükşehir sınırı olması ve 2-B Orman arazileri ile ilgili bilgiler verdi.
 
Kanunu teklifi
 
Çelik ayrıca Orman köylülerin yakacak ve yapacak ile ilgili sorunların yer aldığı kanun teklifini hazırlayarak meclis açıldığında vereceğini sözlerine ekledi.

Terör yok edilecek

Son zamanlarda artan Terör olayları  ile ilgili  Milletvekili Çelik , Terörün son çırpınışları olduğunu söyleyerek,yakın zamanda terörün yok edileceğini belirterek Vatandaşların ilgisinden dolayı herkese teşekkür etti.