Dün Akşam saatlerin de ilçemiz Hendek’te faaliyet gösteren Chp İlçe Merkezine saat 19:30 saatlerinde Sakarya Millet vekili Engin ÖZKOÇ, Kongre sonrasında Hendek CHP İlçe Başkanı Metin ÖZTÜRK’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.



45 dk kadar süren ziyarete ilçe de faaliyet gösteren parti üyeleri ve basın mensupları katıldı. Sakarya merkezinde düzenlenecek olan Kongre öncesinde Yeni ilçe yönetimine ve İlçe Başkanı Metin ÖZTÜRK’e hayırlı olsun dileklerini ileten ÖZKOÇ, bu dönemin partisi ve Sakarya için çok önemli bir dönem olduğuna değinerek. Türkiye Büyük Millet Meclisine ilçe ve ilin desteğiyle gittiğini bir kez daha dile getiren ÖZKOÇ, bir anısında anlatmadan edemedi. Seçim sezonunda ara sokaklardan birine girdiğinde vatandaşın birinin siz seçilirseniz buralara bir daha gelmezsiniz sözüne işte geldim buradayım şeklinde yanıtladı. Hendek’te çok çeşitli esnaf ziyaretleri yapacaklarına da değinen ÖZKOÇ birçok konuya değindi. 

Ziyaret Sonrasında Hendek İlçe Meydanında bulunan gençlerle tokalaşan ve hatırlarını soran vekil, saat .20:30 sularında programı nedeniyle hendek’ten ayrıldı.