Özürlü ailelerini ziyaret eden Dursun, onlardan şikayet ve isteklerini dinledi. Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ve Hendek Belediye Başkanı Ali İnci’nin selamlarını getirdiğini söyleyen Gülşen Fatma dursun onlarla dertleşti.
Dursun, Son yıllarda ak partinin engellilere yönelik hizmetlerden dolayı engellilerin engelleri aştığını, bu konuda hem hükümetimizin hem de Belediye başkanımızın çok büyük hizmetlerinin olduğunu ifade etti.  Engelli aileleri artık eskisi gibi çaresiz olmadıklarını, hem maddi hem de manevi bakımdan daha güçlü olduklarını ifade etti. Sürpriz ziyaretlerden çok memnun kalan engelli aileleri çok teşekkür ettiler.
“Eskiden yatalak hastaların sadece bezlerini yıkamaya vaktimiz yetmiyordu” diyen aileler "bezler şimdi bedava olduğu gibi hastamıza bakmak da ücretli oldu. Bizi devletimiz maaşa bağladı. Hem hastamıza bakıyoruz sevap alıyoruz hem de dışarıda çalışır gibi maaş alıyoruz “dediler.
Kas erimesi olan Muhammet Yunus Özkaya'nın annesi ise hastaneye gitmek çok zordu , Belediye başkanımız ayağımıza araba yolluyor.” Diyerek bu konudaki hizmetlerden memnun olduklarını ifade ettiler. 
Ziyarete Ak parti Kadın Kolları Başkanı Gülşen Fatma Dursun’a, Teşkilat Başkanı Tülin Demirbacak, Sosyal İşler Başkanı Necla Yıldız, Ekonomi İşler Başkanı Reyhan Topatan, Hendek Tüm Engelliler Derneği Başkanı Emin Demir eşlik etti.
 Hendek Tüm Engelliler Derneği ziyaretinde ise Dernek Başkanı Emin Demir Hendekteki engellilerle ilgili bilgiler verdi. Hendek’te 1500 e yakın engellinin olduğunu ifade eden Demir, bunların yaklaşık 400 kişisi bakım aylığı alıyor dedi.