“Hizmetlerimiz Hendek’e değer katacak”
Hendek heyeti ile bir araya gelen Başkan Ekrem Yüce, “Bizim tek derdimiz tek amacımız şehrimize hizmet etmek. Bu amaçla şehrimizin dört bir yanına hizmet götürmek için kollarımızı sıvadık. Şehrimizin, ilçelerimizin ihtiyaçlarını biliyor, plan ve programlarımızı hazırlıyoruz. İnşallah Hendek’te gerçekleştireceğimiz çalışmalarla ilçemizin gelişimini ve hemşerilerimizin yaşam standartlarını yükselteceğiz” dedi.

Nazik ziyaretleri dolayısıyla Hendek heyetine teşekkür eden Başkan Ekrem Yüce, Büyükşehir Belediyesi olarak Hendek’in yanında olacaklarını ve vatandaşların her bir talebinin değerli olduğunu ifade etti.

Hizmet için
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Başkan Ekrem Yüce, “Bizim tek derdimiz tek amacımız şehrimize hizmet etmek. Bu amaçla şehrimizin dört bir yanına hizmet götürmek için kollarımızı sıvadık. Şehrimizin, ilçelerimizin ihtiyaçlarını biliyor, plan ve programlarımızı hazırlıyoruz. İnşallah Hendek’te gerçekleştireceğimiz çalışmalarla ilçemizin gelişimini ve hemşerilerimizin yaşan standartlarını yükselteceğiz. Rabbim birlik ve beraberlik içerisinde şehrimize hizmet sunmayı nasip etsin” dedi.