AK Parti İlçe  Başkanı Ali Kemal Sofu İl’de bulunan Vergi Daire Başkanı Recep Alp,İl Müftüsü İlyas Serenli  ,Sosyal Hizmetler İl Müdürü Kerem Toprak ,Çalışma ve İş Kur Müdürü Tekin Kaya’yı makamında ziyaret etti.



AK Parti İlçe Başkanı Ali Kemal Sofu’nun Daire ve kurum amirlerini ziyarete İl Genel Meclis Üyeleri M.Nedim Alkan,Adem Öz, Alaattin Paşa Kaba ve Kadın Kolları Başkanı Gülşen Fatma Dursun eşlik etti.


AK Parti İlçe Başkanı Ali Kemal Sofu “Göreve geldiğimiz günden bugüne ziyaretlerimiz sürüyor.İlçemizin yanı sıra İlimizde bulunan kurum ve daire amirlerini ziyaret ederek kendileri ile tanışma ve sohbet etme imkanı buluyoruz.Bu ziyaretlerimiz belli zamanlar çerçevesi içerisinde devam edecektir.Bizlere misafirperverlik gösteren Kurum ve Daire Amirlerine çok teşekkür ediyorum” dedi.


Sofu ayrıca yeni göreve başlayan İl Müftüsü İlyas Serenli’ye görevinde başarılar dileyerek hayırlı olmasını temenni etti.


Kurum ve Daire Amirleri , AK Parti İlçe Başkanı Ali Kemal Sofu ve beraberindekilerin  ziyaretlerinden duydukları memnuniyeti dile getirerek kendilerine teşekkür ettiler.