AK Parti MKYK Üyesi Atabek Hendek’te


AK Parti 4.Olağan Kongresi sonrası MKYK Üyesi olarak seçilen AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Çiğdem Erdoğan Atabek Hendek’te AK Partililer ile bir araya geldi.


AK Parti İlçe Teşkilatı Yönetim Kurulu üyesi Hamit İsmailoğlu’na ait tesislerde misafir olan MKYK Üyesi Çiğdem Erdoğan Atabek,Belediye Başkanı Ali İnci,AK Parti İlçe Başkanı Ali Kemal Sofu, AK Parti Hendek Kadın Kolları Başkanı Gülşen Fatma Dursun ve Kadın Kolları yönetimi ile bir araya geldi.


Hendek teşkilatının misafiri olan MKYK Üyesi Çiğdem Erdoğan Atabek davetlerinden dolayı Kadın Kollarına ve tüm teşkilata teşekkür etti.MKYK Üyesi olarak İli en güzel şekilde temsil etmenin gayreti içerisinde olacağını ifade etti.


Belediye Başkanı Ali İnci ve AK Parti İlçe Başkanı Ali Kemal Sofu MKYK Üyesi Çiğdem Erdoğan Atabek’e görevinin tekrar hayırlı olması dileklerinde bulunarak Hendek’te olmasından ötürü kendisine teşekkür ettiler.


AK Parti Kadın Kolları Başkanı Gülşen Fatma Dursun ise MKYK Üyesi ve İl Kadın Kolları Başkanımızı ağırlamaktan dolayı çok mutluyuz.Bir kadın olarak bizleri temsilen MKYK üyesi olması bizlere ayrıca gurur yaşatmıştır.Kendisinin ilimize ve ilçemize çok faydalı olacağına inanıyorum.Bizleri ziyaretinden dolayı kendisine çok teşekkür ediyorum” dedi.