“Yarınlara umutsuz bakan gençlik istemiyoruz”

Dikmen kayak merkezi olacak

Hendek Dikmen Köyü gençleri Hendek Belediyesi Gençlik Merkezi’nde bir araya geldi.


AK Parti Hendek İlçe Gençlik Kolları tarafından organize edilen program Hendek Gençlik Merkezi Düğün Salonu’nda gerçekleşti. Gençleri Hendek Belediye Başkanı Ali İnci yemekte ağırladı.

AK Parti Hendek İlçe Gençlik Kolları Başkanı Bilal Deniz, programın açılış konuşmasını yaparak, misafirleri selamladı. Ardından AK Parti Dikmen Köyü temsilcisi Ramazan Akdağ bir konuşma yaparak, programı organize edenlere ve kendilerine imkan sağlayan Başkan İnci’ye teşekkür etti.

İşsizlik yok

Başkan İnci, Dikmenli gençleri bir arada görmekten mutlu olduğunu belirterek “ Toplantıyı organize eden gençlik kolları başkanı ve Dikmen Köyü temsilcisini tebrik ediyorum. Toplantılarımız devam edecek, ilk toplantımızı Dikmenli gençlerimizle birlikte yapıyoruz. Gençlerimiz için ilçemizde iş imkanları sağlıyoruz. Gençlerimizin çalışması lazım, Organize Sanayi girişine Meslek Yüksek Okulu İnşaatına başladık. Çocuklarımızı yetiştirip meslek sahibi yapmamız lazım. Yarınlara umutsuz  bakan gençlik ya da toplum istemiyoruz.

Sizler için fabrikaların ilçemizde yatırım yapmaları için gayret sarfettik ve büyük firmaların ilçemize yatırım yapmalarını sağladık. İlçemizde işsizlik sorunu yok, anonsla iççi aranan bir ilçe konumundayız. Gençlerimizin geleceği ile ilgili gayret ediyoruz.

Dikmen’de önümüzdeki dönemlerde kayak pisti ve sporcuların kamp yapabileceği yerler yapmayı hedefliyoruz. Bunları sizlerle birlikte yapacağız “ Diyerek Hendek’te tamamlanan ve yapımı devam eden projelerden bahsetti.