SAMEK kursiyerlerinden bir başarı daha 

Sakarya Büyükşehir Belediyesi SAMEK Fotoğrafçılık Kursu’nda temel eğitimlerini Fotoğraf Sanatçısı Fatih Gürsel’den alan Rahime Kevser Koçak ve Gülsevim Acar, SATSO Kadın Girişimcileri Kurulu’nun Dünya Kadınlar Günü dolayısı ile Sakarya Üniversitesi ile birlikte düzenlediği “Kadın Gözü ile Üreten Kadın” fotoğraf yarışmasında ilk iki sırada yer alarak ödüle layık görüldü.

“Kadın Gözü ile Üreten Kadın”


Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası (SATSO) Kadın Girişimcileri Kurulu ve Sakarya Üniversitesi’nin Dünya Kadınlar Günü için ortaklaşa düzenledikleri “Kadın Gözü ile Üreten Kadın” fotoğraf yarışması sonuçlandı. Sakarya Üniversitesi Öğretim Görevlisi Servet Sezgin, Fotoğraf Sanatçısı Cihat Çavdar, SAGÜSAD Başkanı Müjgan Zaman, Sakarya Güzel Sanatlar Fakültesi Öğretim Görevlisi Gülay İnce’den oluşan jüri yüzlerce fotoğraf arasında dereceye giren fotoğrafları açıkladı.

İlk iki sırada yer aldılar

“Kadın Gözü ile Üreten Kadın” yarışmasına, temel eğitimlerini Sakarya Büyükşehir Belediyesi SAMEK Fotoğrafçılık Kursu’nda Fotoğraf Sanatçısı Fatih Gürsel’den alan Rahime Kevser Koçak birinciliğe, Gülsevim Acar ise ikinciliğe layık görüldü. Kazandıkları ödülden dolayı çok mutlu olduklarını dile getiren Koçak ve Acar, fotoğrafçılık temel eğitimini veren hocaları Fatih Gürsel’e,  Sakarya Büyükşehir Belediyesi’ne ve SAMEK yetkililerine teşekkür etti.