Zumba Fitness şimdi Sakarya’da!

Haydi Zumba’ya

Dans ederek eğlendiren ve hem de kilo verdiren Zumba Fitness Sakarya’da da hizmet vermeye başladı. Büyük ilgi gören merkez, bir de tanıtım gecesi düzenliyor.

ZUMBA FİTNESS NEDİR ?

En iyi ve eğlenceli yağ yakma programı olarak gösterilen Tığcılar Mahallesi Karaosman Sokak’ta ‘Zumba Fitness’ Sakaryalı bayanlarında kısa zamanda gözdesi oldu. Bu merkezde latin müziğinin kıvrak ritmi eşliğinde; eller, kollar ve kalçalar kıvrılıyor, ayaklar ritmi takip ediyor. Hem dans edip hemde kilo verdiren bu yeni trendin dersleri tam bir parti havasında geçiyor.

YENİ TREND ZUMBA FİTNESS...

Bu yeni trendi Sakarya’ya getiren ve tek yasal eğitmen olan Instrucor Elif Uğur yaptığı açıklamada “Zumba sayesinde dans ederken hem eğlenip hemde kilo veriyorsunuz. Sakarya’da ilk olarak bizim başlatmış olduğumuz bir yöntem daha önce denenmediği için insanlar yadırgayabilir. Ancak denediklerinde farkı kendileride göreceklerdir “ dedi. Uğur bir eğlence gecesi de düzenleyeceklerini ifade etti.

27-28 ARALIK ZUMBA FİTNESS PARTİSİ !

27-28 Aralık’ta Zumba Fitness Partisi’nin olacağını belirten Instrucor Elif Uğur Avrupa’dan özel olarak gelecek olan Instrucor Selma Başkan  ile birlikte gerçekleştirecekleri Zumba Fitness Partisi’ne tüm Sakaryalı hanımları davet etti. Tanıtım amaçlı ve çeşitli sürprizlerinde olacağı Eğlence gecesi ile ilgili 0533 243 7262 numaralı telefondan ayrıntılı bilgi alınabilecek.