Sakarya Gençlik ve Spor İl Müdürlüğüne bağlı ilçelerde 6, il merkezinde 6 olmak üzere toplamda 12 tane 13589 yatak kapasiteli GSB Yurdu bulunan Sakarya ilimizde 2020- 2021 eğitim ve öğretim yılında 8000 e yakın öğrenciyi ağırlamak için hazırlanıyor.

Yurtlar Öğrencileri bekliyor

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, 2021- 2022 eğitim öğretim dönemlerinde, Yurt başvurularının, e-Devlet üzerinden alınmaya başlandığını duyurdu. Öğrenciler, yurt başvuru tarihleri aralığında işlemlerini e-Devlet kapısı üzerinden, 12 Eylül 2021 saat 23.59'a kadar başvurularını yapabilecek.

Yurtlar Öğrencileri bekliyor

Bakan Kasapoğlu, sosyal medya hesaplarından yaptığı açıklamada, "Üniversiteli arkadaşlarım GSB yurtlarına hoş gelecek, sefa getirecek. Yurtlarımıza başvurular başladı. Sağlıklı, güvenli, konforlu ve gelişim dolu bir ortamda barınacağınız yurtlarımıza 12 Eylül, saat 23.59'a kadar e-Devlet üzerinden başvuru yapabilirsiniz" ifadelerini kullandı.

637

Gençlik ve Spor Bakanlığı paylaşımlarında ; ‘Sevgili öğrencilerimiz, Covid-19 tedbirleri kapsamında 2021-2022 eğitim döneminde üniversitenizin akademik takvimine göre en erken bölümünüzün eğitime başlayacağı tarihten bir gün önce Bakanlık yurtlarımızda barınmaya başlayabilirsiniz’ şeklinde duyuru yayınladı

637

Gençlik ve Spor İl Müdürü Arif Özsoy öğrencilere seslendi,

‘‘Yeni dönemimiz için yurtlarımızı en güzel ve en temiz şekilde hazırladık. Tüm salgın tedbirleri göz önünde bulundurularak yurtlarımızı açacağız. Tüm öğrencilerimize başarılarla dolu bir dönem diliyorum. Uzun zaman sonra öğrencilerimize kavuşacak olmanın mutluluğunu yaşıyor, öğrencilerimizi heyecanla bekliyoruz’’ ifadelerini kullandı.