Yerel Yönetimler Kamu İşverenleri Sendikası'nın (YERELSEN) 2013 Temmuz ayı istişare toplantısı Genel Başkan Zeki Toçoğlu'nun başkanlığında gerçekleştirildi. Serdivan Tunatan Tesisleri'nde düzenlenen toplantıya Sakarya Büyükşehir Belediyesi ve YERELSEN Genel Başkanı Zeki Toçoğlu'nun yanı sıra, YERELSEN yönetim kurulu üyeleri ve belediye başkanları katıldı.

Temmuz ayı istişare toplantısında ilk olarak toplantının ev sahibi Serdivan Belediyesi'nin faaliyetlerini içeren sunum izlendi. Serdivan Belediye Başkanı Yusuf Alemdar selamlama konuşmasında, "İstişare toplantımızın ilçemizde düzenleniyor olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Serdivan Belediyesi olarak çalışmalarımıza hız kesmeden devam edeceğiz. Toplantımızın hayırlara vesile olmasını diliyorum. Katılımlarından dolayı başta Büyükşehir Belediyesi ve YERELSEN Genel Başkanımız Sayın Zeki Toçoğlu'na, değerli yöneticilerimize ve belediye başkanlarımıza teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi ve YERELSEN Genel Başkanı Zeki Toçoğlu, "Temmuz ayı istişare toplantımızın hayırlara vesile olmasını diliyorum. YERELSEN olarak kısa sürede birçok üyeye ulaştık. Başarılı çalışmalarından dolayı arkadaşlarımızı kutluyorum. Şehrimizin dört bir yanında projelerimiz devam ediyor. Değerli yönetim kurulu üyelerimize ve belediye başkanlarımıza katılımlarından dolayı teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı. Konuşmaların ardından YERELSEN çalışmaları hakkında katılımcılara bilgi verildi.