“Geride bıraktığımız yılda, vizyonumuz doğrultusunda yüzlerce programı Sakaryalılar ile buluşturduk. İnşallah yeni yılda da, kültür sanat etkinliklerimizi daha da arttırarak, hemşerilerimize sanat dolu bir yıl daha yaşatacağız” dedi.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı tarafından düzenlenen etkinliklerle 2013 yılında binlerce Sakaryalı, tiyatrodan sergilere, konserlerden panellere, konferanslara kadar birçok kültür sanat faaliyetiyle buluştu. 2013 yılı içerisinde gerçekleştirilen etkinlikleri değerlendiren Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanı İbrahim Aktürk, “Geçtiğimiz yılda, 27 konferans ve panel, 26 tiyatro oyunu, 30 konser, 7 sinema gösterimi, 25 sergi, 6 Ustalara Saygı programı, söyleşi ve imza günüleriyle birlikte yüzden fazla programı Sakaryalı hemşerilerimiz ile buluşturmuş olduk. Etkinliklerimize gösterdikleri ilgiden dolayı tüm hemşerilerimize teşekkür ediyoruz” diye konuştu.

Binlerce Sakaryalı misafir edildi 2014 yılında da şehirdeki kültür sanat faaliyetlerinin artarak devam edeceğini belirten Aktürk, “Binlerce hemşerilerimizi ağırladığımız etkinliklerimize bu yılda her zamanki gibi ara vermeden devam ediyoruz. “Anadolu Kültür Başkenti Sakarya” hedefiyle çıktığız bu yolda etkinliklerimizin artarak devam edeceğini belirtiyor, Ocak Kültür Sanat Etkinliklerimize tüm vatandaşlarımızı davet ediyorum” şeklinde konuştu.