Başkan Toçoğlu Kocaali’nin Kirazlı Köyü'nde

Yeni Yasa İlçelerin Çehresini Değiştirecek

Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu Kocaali ilçesine bağlı Kirazlı Köyü'nde vatandaşlarla buluştu. Başkan Toçoğlu, "Sakarya'mızı vatandaşlarımızla birlikte güzelleştiriyoruz. Yeni Büyükşehir Yasası ile birlikte Kocaali ilçemizde de güçlü hizmetlerimiz olacak." dedi.

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Karasu ve Kocaali Yaz Spor Okullarının açılış törenlerine katıldıktan sonra Kocaali Kirazlı Köyü'ne giderek köy sakinleriyle buluştu. Ziyarette Başkan Zeki Toçoğlu'nun yanı sıra Karasu Belediye Başkanı Mehmet İspiroğlu, Kocaali Belediye Başkanı Ahmet Acar ve Karapürçek Belediye Başkanı Orhan Yıldırım da hazır bulundu. Vatandaşlarla sohbet ederek onlara Büyükşehir Yasası ile ilgili bilgi aktaran Başkan Toçoğlu, akşam namazını da köy camiinde kıldı. Göreve geldikleri ilk günden beri vatandaşlarla birlikte olduklarını aktaran Başkan Zeki Toçoğlu, "Sakarya'mızı vatandaşlarımızla birlikte güzelleştiriyoruz. İmkânlarımız ölçüsünde taleplerini yerine getiriyoruz. Yeni Büyükşehir Yasası ile birlikte Karasu ve Kocaali ilçelerimiz de Büyükşehir sınırları dâhilinde olacak. Büyükşehir'in güçlü hizmet eli bu ilçelerimizde de olacak. İlçelerimizin çehresini değiştirecek, çok daha güzelleştirecek projelere imza atacağız" ifadelerini kullandı.

Kocaali Kirazlı Köyü Muhtarı Necmi Çatalbaş, gerçekleşen ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek, "Başta Büyükşehir Belediye Başkanımız Zeki Toçoğlu olmak üzere, başkanlarımıza çok teşekkür ediyorum. Taleplerimizi dinleyerek bizlere faydalı bilgiler verdiler. Köyümüze tekrar bekliyoruz" şeklinde konuştu.