Vali Coş’a Yılın Pozitif Valisi Ödülü Verildi
Törende konuşan Vali Coş, "Bu güzel töreni tertipleyen ve ‘Yılın Pozitif Valisi’ ödülünü layık gören RADEV’e teşekkür ediyorum. Aziz Milletimize ve güzel Ülkemize  ‘iki günü eşit olan zarardadır’ anlayışıyla hizmet etmeye devam edeceğiz" dedi.
Vali Coş’un yanı sıra; Gençlik ve Spor Bakanlığı Müsteşarı Faruk Özçelik 'Yılın Pozitif Müsteşarı', Maliye Bakanlığı Plan Bütçe Mali Kontrol Genel Müdürü İlhan Hatipoğlu 'Yılın Pozitif Bürokratı',  İstanbul Başakşehir Kaymakamı Kazım Tekin 'Yılın Pozitif Kaymakamı',  Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker ve Manisa Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi  'Yılın Pozitif Belediye Başkanı', Gazi Üniversitesi İletişim Fakültesi Dekanı ve Eski RTÜK Başkan Vekili Prof. Dr. Zakir Avşar, 'Yılın Pozitif Eğitimcisi', Kemerburgaz Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Çağrı Erhan 'Yılın Pozitif Rektörü', Tarihçi-Yazar, ve Tv programcısı Dr. Servet Avşar  tarih alanında yapmış olduğu başarılı çalışmalarla, 'Yılın Pozitif Bilim Adamı',  ödül aldı.
Türkiye Radyocular Birliği Derneği (RADEV) tarafından Bakırköy Cem Karaca Kültür Merkezi’nde düzenlenen ödül törenine; Vali Hüseyin Avni Coş, Gazi Üniversitesi İletişim Fakültesi Dekanı ve Eski RTÜK Başkan Vekili Prof. Dr. Zakir Avşar, Manisa Yunusemre Belediye Başkanı ve Eski Manisa Milletvekili Dr. Mehmet Çerçi,  Kemerburgaz Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Çağrı Erhan,  TRT Radyo Dairesi Başkanı ve TRT Müzik Dairesi Başkan Vekili Amber Türkmen, Gençlik ve Spor Bakanlığı Spor Daire Başkanı Rasim Arı,  Tarihçi-yazar ve televizyon programcısı Dr. Servet Avşar,  RADEV Yönetim Kurulu üyeleri, çok sayıda bürokrat, sanatçı ve davetli katıldı.