Sakarya Valisi Mustafa Büyük; EMİTT 2013’de stantları tek tek ziyaret ederek, pişmaniye çekti, alışveriş yaptı.
 
Vali Büyük’ten; EMİTT
2013’te renkli görüntüler
 
Sakarya Valisi Mustafa Büyük; Dünya'nın en büyük 5 Turizm Fuarlarından biri olan 17. Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı EMITT 2013’de 8. Salonda bulunan başta Sakarya olmak üzere diğer tüm ilerin stndlarını tek tek ziyaret etti. Burada pişmaniye çeken Vali Büyük, kendi evi içinde alışveriş yaptı. Stantlardan büyük ilgi görev Vali, adeta hediye yağmuruna tutuldu.
 
Vali’ye “Büyük” ilgi
İstanbul Beylikdüzü TÜYAP Fuar alanında 24-27 Ocak 2013 tarihlerinde gerçekleşen “17. Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı EMITT 2013’e 8. Holl’de Doğu Marmara Kalkınma Ajansı (MARKA), Batı Karadeniz Kalkınma Ajansı (BAKKA) ve Batı Karadeniz Kalkınma Birliği’ne (BAKAB) bağlı illerle birlikte bu yıl 5. kez ve 13 kurum ve kuruluş ile birlikte  katılan Sakarya; büyük ilgi görüyor. Sakarya İl Kültür Müdürü Hüseyin Yorulmaz, Müdür Yardımcısı Şenay Albaş, Şube Müdürü Nursel Eroğlu, AFA Kültür Merkezi Sorumlusu Volkan Nurcalı ve Gazeteci Levent Candan’ın koordinatörlüğünü yürüttüğü fuarın ilk günü eşi Emine Hayriye Büyük ile birlikte gelen Sakarya Valisi Mustafa Büyük; başta Sakarya standında bulunan Sakarya Büyükşehir Belediyesi, Adapazarı Belediyesi, Akyazı Belediyesi, Hendek Belediyesi, Kaynarca Belediyesi, Kocaali Belediyesi, Sapanca Belediyesi, Taraklı Belediyesi, Elmas Garden Inn, Köfteci İsmail, Sasa ve Papillon Lokum’un stantlarını gezerek, yetkililerle sohbet etti.
 
Valiler Sakarya standında
Ardından Sakarya İl Kültür Müdürü Hüseyin Yorulmaz ile birlikte aynı holl içerisinde bulunan Bartın, Bolu, Düzce, Karabük, Kastamonu, Kocaeli,Yalova ve Zonguldak illeri ile diğer hollerde bulunan illerin stndlarını tek tek ziyaret edere, o illerin valileri ve kültür müdürlerinden bilgi aldı. İllerin doğal, kültürel, turizm, yemek ve giyim kültürünü yakından inceleyen Vali Büyük burada pişmaniye çekerek, kendi evi içinde de çeşitli alışverişler yaptı. Stantlardan büyük ilgi görev Vali Mustafa Büyük, adeta ikram ve hediye yağmuruna tutuldu. Sakarya Valisi Mustafa Büyük; Düzce Valisi Adnan Yılmaz’, Karabük Valisi İzzettin Küçük ve Yalova Valisi Esengül Civelek’i Sakarya standına getirerek, onlara burda Sakarya’nın yöresel ikramlarında bulundu.