İl Emniyet Müdürlüğü Uyuşturucu İle Mücadele Şube Müdürlüğüne bağlı narkotim ekipleri S.O ve B.O isimli şahıslardan 10 adet uyuşturucu hap ele geçirmişler, Uyuşturucu madde ticareti yaptığından şüphelenilen şahısların ikametinde yapılan aramada da 140 hap ve 1 adet pompalı tüfek ele geçirilmiştir.

İlimiz genelinde uyuşturucu madde ticareti yapan ve kullanan şahısların tespiti ile yakalanmasına yönelik çalışma yaptığı esnada Sakarya Mahallesi Yılgın Sokakta E.Y. isimli şahsın yapılan üst aramasında 2 paket halinde toplamda 3.775 gram gelen bonzai maddesi ele geçirilmiş olup, uyuşturucu madde ticareti yaptığından şüphelenilen şahsın ikametinde yapılan aramada 35 fişek halinde toplam 39.62 gram bonzai maddesi, 3 poşet halinde toplam 233.07 gr bonzai maddesi ve 1 adet hassas terazi ele geçirilmiştir. toplamda şahsın ikametinde ve üzerinde 266.44 gr. bonzai maddesi ve 6.95 gr. esrar maddesi bulunmuştur. Şahıs uyuşturucu madde ticareti yapmaktan gözaltına alınmıştır. Sevk edildiği adli makamlar tarafından tutuklanarak cezaevin teslim edilmiştir.

Asayiş Şube Müdürlüğüne bağlı resmi ekiplerin yaptığı çalışmalarda 09/03/2017 günü Erenler caddesi üzerinde devriye görevi ifa ederken  durumdan şüphelenerek kimlik sorgusu yapılan K.K. isimli şahsın çocukların kullandığı müstehcen yayınları ülkeye sokmak çoğaltmak - satmak suçundan arandığı ve hakkında kesinleşmiş 2 yıl 6 ay hapis cezasının olduğu anlaşılmış olup, şahıs Güvenlik Şube Müdürlüğüne teslim edilmiştir.

09/03/2017 günü saat 14:30 sıralarında 155 Polis İmdat hattını arayan bir erkek şahıs intihar edeceğini  söyleyerek telefonu kapatması olayı ile ilgili olarak Asayiş Şube Müdürlüğüne bağlık ekiplerin yapmış olduğu çalışmalar neticesinde ihbarda bulunan şahsın Y.E.S. (36) isimli şahıs olduğu tespit edilmiş olup, ivedi olarak şahsın ikametine 112 unsurlarının geçmesi sağlanmış ve her iki bileğinden kendisini yaralayan şahsa acil şekilde müdahale yaptırılarak hastaneye sevki sağlanmış olup, şahsın durumunun iyi olduğu bilgisi edinilmiştir.