Birlikte Tek Milletiz Şehrimize Hoş Geldiniz
54 farklı ülkeden yüzlerce öğrenciyi bir araya getiren 8. Uluslararası Öğrenci Buluşması’na katılan Başkan Toçoğlu, “Öğrencilerimizi şehrimizde ağırlamaktan büyük memnuniyet duyuyoruz. Her zaman ifade ediyoruz hep birlikte tek milletiz” dedi.

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Uluslararası Öğrenci Dernekleri Federasyonu ve Yedirenk Uluslararası Öğrenci Derneği işbirliği ile bu yıl 8.’si düzenlenen Uluslararası Öğrenci Buluşması’na katıldı. Kent Meydanı’nda gerçekleşen ve 54 farklı ülkeden yüzlerce öğrenciyi bir araya getiren buluşmaya Başkan Toçoğlu’nun yanı sıra Vali Hüseyin Avni Coş, Sakarya Üniversitesi Rektörü Muzaffer Elmas, İHH Sakarya Temsilcisi Ruhi Ademoğlu ile çok sayıda vatandaş katıldı.

Toçoğlu Kültür Elçileriyle 
Ortadoğu’dan Orta Asya’ya, Afrika ve Balkanlar’dan Kafkaslara kadar 54 farklı ülkeden öğrencilerin bir araya geldiği buluşmada Vali Coş ve Rektör Elmas ile açılan tüm stantları ziyaret eden Başkan Toçoğlu, “Uluslararası öğrenci buluşmasına ev sahipliği yapmaktan dolayı büyük mutluluk duyuyoruz. İnşallah tüm öğrencilerimizi en güzel şekilde ağırlayacağız. Her zaman ifade ediyoruz hep birlikte tek milletiz” ifadelerini kullandı.