Akif Yener; Tuzla Sakaryalılar Gecesi’nde, “Onun adı Efsane Sakarya” ile salonu salladı
 
Tuzla’daki Sakaryalılar; “Sakaryalılar Gecesi” ile doyasıya eğlendi
 
İstanbul Tuzla Sakaryalılar Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği; Tuzla Belediyesi’nin “Tuzla’dan Anadolu’ya” etkinlikleri kapsamında “Sakaryalılar Gecesi; düzenledi. Sakaryalı ünlü Sanatçı Akif Yener, Ozan Rıdvan Kır ve Adnan Yılmaz’ın sahne aldığı gece; Mavi Karadeniz Televizyonu’nda canlı olarak yayınlandı.
 
Tuzla Sakaryalılar Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği; Tuzla Belediyesi tarafından her hafta Cuma günü gerçekleştirilen “Tuzla’dan Anadolu’ya” isimli yöre programı kapsamında düzenlediği “Sakaryalılar Gecesi; muhteşem görüntülere sahne oldu. Sakaryalı ünlü Sanatçı Akif Yener, Karasu’lu Ozan Rıdvan Kır ve Karadeniz Sanatçısı Adnan Yılmaz’ın sahne aldığı ve Sakarya Minik Mehter Takımı da gösterilerini sunduğu muhteşem gece; Mavi Karadeniz Televizyonu’nda canlı olarak yayınlandı.
 
Ozan Rıdvan Kır; Sakarya Türküsüyle sazına vurdu
AK Parti İstanbul Milletvekili Erol Kaya, Tuzla Kaymakamı Mümin Heybet, Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, Sakaryaspor Kulüp Başkanı Metin Doğrucan ve çok sayıda Sakaryalıların katıldığı gecede; Sakaryaspor sevgisi de damgasını vurdu. Tuzla Belediyesi Semiha Kibar Sosyal Yaşam Merkezi ve Ayyıldız Sosyal Tesisleri’nde gerçekleşen gece; Adapazarı Belediyesi’nin Minik Mehter Takımı’nın gösterisiyle başladı. Ardından sahneye çıkan Karasu’nun yetiştirdiği ünlü Ozan Rıdvan Kır; sazına vurarak, içerisinde 16 ilçeyi kapsayan Sakarya Türküsü’nü seslendirdi. Türküsüyle, Tuzla’da yaşayan Sakarya’lılara nostalji havası yaşattı.
 
Akif Yener; “Onun Adı Efsane Sakarya” ile Sakarya havası estirdi
İstanbul Milletvekili Erol Kaya, Tuzla Kaymakamı Mümin Heybet, Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, Sakaryaspor Kulüp Başkanı Metin Doğrucan’ın da aralarında bulunduğu canlı yayında sahneye çıkan Sakaryalı ünlü Pop Müziği Sanatçısı Akif Yener; kendi besteleri olan “Onun Adı Efsane Sakarya” ile “Ne Aşk Ne Hayat” şarkılarını seslendirdi. Sakaryaspor damgasının vurulduğu ve Sakarya hasretinin giderildiği muhteşem gecede; Sanatçı Akif Yener; “Onun Adı Efsane Sakarya” salonu dolduran Protokol, Tuzla ve Sakaryalıları coşturarak, gecede, Sakarya havası estirdi.
 
Tuzla’dan Sakarya’ya dostluk ve kardeşlik köprüsü

İstanbul Tuzla Sakaryalılar Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Yaşarbir Bilgin, gecede yaptığı konuşmasında gecenin amacının dostluk, tanışma ve dayanışma olduğunu belirterek; “Sakaryalılar olarak Tuzla’dan Sakarya’ya dostluk ve kardeşlik köprüsünü kurduk. Sakaryalıları bir araya getirerek, hem tanıştırmayı hem de kaynaştırmayı amaçladık. Sakaryalılar olarak Tuzla’dan Sakarya’ya dostluk ve kardeşlik köprüsü kurduk. Bu köprü, inşallah bir ömür boyu dimdik ayakta kalacak” dedi. Gecede ayrıca; Sakaryaspor tarafından açılan stantta satılan atkı ve formalardan satın alan katılımcılar, hem takıma maddi destek verdiler hem de sevgilerini gösterdi. AK Parti İstanbul Milletvekili Erol Kaya, Tuzla Kaymakamı Mümin Heybet, Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, Sakaryaspor Kulüp Başkanı Metin Doğrucan; gecede yaptıkları konuşmada; Sakarya’dan övgüyle bahsederek, Sakarya’nın Türkiye’nin güzellikleriyle, yeşillikleriyle ve olmayan özellikleriyle çok farklı bir şehir olduğunu söyledi.