Başkan Toçoğlu, “TÜMSİAD ailesinin fertleri, ahlaki ilkelerinden ödün vermeden işletmelerini verimli kılmaya çalışıyor. Sizin bu dürüst tavrınız şehrimize, ülkemize, devletimize güç veriyor.

Bu mübarek ayın rahmeti ve bereketinin hepimizi kuşatmasını diliyorum” dedi. Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu şehirde faaliyet gösteren STK’ların düzenlemiş olduğu iftar programlarına katılmaya devam ediyor.

Serdivan Bahçe Saray Düğün Salonu’nda gerçekleştirilen Tüm Sanayici ve İşadamları Derneği’nin (TÜMSİAD) iftar programına Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu’nun yanı sıra AK Parti Sakarya Milletvekili Şaban Dişli, CHP Sakarya Milletvekili Engin Özkoç, TÜMSİAD Genel Başkanı Hasan Sert, TÜMSİAD Sakarya Şube Başkanı Murat Kesik, Adapazarı Kaymakamı İsmail Gündüz, SAÜ Rektörü Muzaffer Elmas, siyasi parti yönetici ve üyeleri, Büyükşehir ve diğer belediye yöneticileri ile çok sayıda TÜMSİAD üyesi katıldı.

Dünya’ya Sakarya’yı tanıtıyoruz

İftar programının açılış konuşmasını TÜMSİAD Sakarya Şube Başkanı Murat Kesik gerçekleştirdi.

Kesik, “TÜMSİAD olarak 2005 yılında çıktığımız bu yolda amacımızı yerel ve evrensel değerlere sahip, azim ve kararlılıkta tüm insanlığa hizmet eden, dürüst, dinamik, girişimci, gelişime açık, geleceğin dünyasında söz sahibi olan bireylerle dünyanın tüm ülkelerinde iş dünyasına ülkemizi ve Sakaryamızı tanıtmaktır.

Umut ediyorum ki Türkiye’nin önlenemez yükselişi devam edecektir. Bu vesileyle mübarek Ramazan-ı Şerifin manevi ikliminde iftar programımıza teşrif ettiğiniz için şahsım ve tüm TÜMSİAD Sakarya ailesi olarak şükranlarımı sunuyorum” şeklinde konuştu.

Dişli’den teşekkür

TÜMSİAD’ın hem Sakarya’da hem de Türkiye ekonomisinde önemli bir yer teşkil ettiğini dile getiren AK Parti Sakarya Milletvekili Şaban Dişli, “Bu akşam buradaki beraberliğin ortaya çıkmasına vesile olan başta TÜMSİAD temsilcilerine ve sponsor firmalara teşekkür ediyorum. Böylesine güzel günlerde tekrar bir araya gelebilmeyi Allah’tan niyaz ediyorum. Gecemiz hayırlı olsun” şeklinde konuştu.

Türkiye’ye örnek duruş

CHP Sakarya Milletvekili Engin Özkoç ise TÜMSİAD ailesiyle yıllardır gönül birlikteliklerinin devam ettiğini belirterek her zaman karşılıklı güzel ilişkiler içerisinde olduklarını söyledi.

TÜMSİAD ailesinin başardığı sevgi, saygı ve güven birlikteliğinin ve lider duruşunun tüm Türkiye’ye örnek olması gerektiğini ifade eden Özkoç, davetlilerin Ramazan aylarını tebrik etti.

Çalışmalar güç veriyor

Gücünü bu toprakların kültüründen ve geleneğinden alan TÜMSİAD ailesiyle bir arada olmaktan duyduğu memnuniyeti ifade ederek konuşmasına başlayan Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, “Allah, her zaman, her şartta ve her zorluk karşısında birlik ve beraberlik içerisinde olmayı bizlere nasip etsin. Bu mübarek ayın rahmetinin ve bereketinin hepimizi kuşatmasını diliyorum.

TÜMSİAD ailesinin fertleri, ahlaki ilkelerinden ödün vermeden işletmelerini verimli kılmaya çalışıyor. Sizin bu dürüst tavrınız şehrimize, ülkemize, devletimize güç veriyor.

Kazancını helalinden elde etmeye çalışan değerli TÜMSİAD üyelerimizle iftarda bir araya gelmekten büyük mutluluk duyuyorum. Çalışmalarınızda Allah’tan kolaylıklar diliyorum” diye konuştu.