Milletimizle Bir Aradayız

Başkan Zeki Toçoğlu, İl Başkanı Uncuoğlu, Adapazarı İlçe Başkanı Mustafa Ak, Adapazarı Belediye Başkanı Süleyman Dişli, Serdivan İlçe Başkanı Osman Çelik ve Serdivan Belediye Başkanı Yusuf Alemdar ile Dar Sokak’ta esnaf ziyareti gerçekleştirdi. Toçoğlu, “Bizim tek bir önceliğimiz var. O da Sakarya’mızın gelişmesine katkı sağlayacak hizmetlerdir. Biz daima milletimizle bir aradayız” dedi.

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Dar Sokak esnafı ile buluştu. Esnaf ziyaretine Başkan Toçoğlu’nun yanı sıra AK Parti İl Başkanı Uncuoğlu, Adapazarı İlçe Başkanı Mustafa Ak, Adapazarı Belediye Başkanı Süleyman Dişli, Serdivan İlçe Başkanı Osman Çelik ve Serdivan Belediye Başkanı Yusuf Alemdar da katıldı. Heyet esnafla çay içerek sohbet etti.

Milletin derdiyle dertleniyoruz

Esnaf ziyaretinden duyduğu mutluluğu ifade eden Adapazarı Belediye Başkanı Süleyman Dişli, “Halkımızla sürekli bir araya geliyoruz. Onların taleplerini dinliyoruz. Bugün hep birlikte esnafımızla bir araya gelip onları ziyaret ettik. Adapazarı’nda güzel hizmetler oluyor. Şehrimiz ve ilçelerimiz hızla gelişiyor. Biz her zaman milletin derdiyle dertlenen ve sorunlara çözüm bulmaya çalışan bir anlayışa sahip olmaya çalıştık. Teşkilatlarımızla ve belediyelerimizle uyum içinde çalışmalarımızı sürdürüyoruz” diye konuştu.

Hizmetkâr Olmaya Geldik

Birlik ve beraberliğin önemine değinen Başkan Toçoğlu ise yaptığı konuşmasında, “İl başkanımız, ilçe başkanlarımız ve belediye başkanlarımızla esnaf kardeşlerimizi ziyaret etmek istedik. Sağ olsun taksici arkadaşlarımız bize çay ikram etti. Onlarla sohbet edip taleplerini dinledik. Sayın Başbakanımızın da her zaman söylediği gibi biz millete efendi olmaya değil, hizmetkâr olmaya gelen bir anlayışı temsil ediyoruz. İşçimizle, memurumuzla, esnafımızla her zaman biriz, beraberiz. Bizim siyaset anlayışımız, ahlakımız, inançlarımız her zaman mütevazı olmayı gerektirmektedir. Bizim tek bir önceliğimiz var. O da Sakarya’mızın gelişmesine katkı sağlayacak hizmetlerdir. Biz daima milletimizle bir aradayız” ifadelerini kullandı.