İnci mesajında şöyle dedi:

Sakaryamız da AK Parti, seçimi zaferle tamamlamış, çok açık bir farkla birinci parti olarak beş milletvekiliyle Sakarya’yı temsil etme yetkisini almıştır. Milletin iradesiyle iktidara gelen ve onu her platformda savunun bir parti olarak, Sakaryamızın ve milletimizin almış olduğu bu karara saygı duyuyoruz ve duyacağız.
Seçim süreci boyunca Sakarya’da gitmediğimiz ilçe, girmediğimiz sokak, çalmadığımız kapı kalmadı.
Bizimle birlikte, gece gündüz demeden; ailesinden, işinden, eşinden, çocuklarından fedakarlık ederek her an yanımızda olan, emek veren teşkilat mensubu dava arkadaşlarıma,  her zaman sahada olan seçim çalışmalarımıza katkı sağlayan Kadın Kollarımıza, her zaman yanımızda olan gittiğimiz her yerde enerjileriyle gücümüze güç katan tüm ilçelerimizin gençlerine ve İlçe teşkilatlarımıza katkılarından dolayı teşekkür ederim.
 
Yine bizleri bağrına basan Adapazarı, Akyazı, Arifiye, Erenler, Ferizli, Geyve, Hendek, Karapürçek, Karasu, Kaynarca, Kocaali, Pamukova, Sapanca, Serdivan, Söğütlü, Taraklılı hemşerilerime minnet ve şükranlarımızı sunuyorum.
 
7 Haziran seçimlerinin ilimize, ülkemize ve bize umut bağlayan mazlumlara hayırlar getirmesini diliyor, selam, saygı ve muhabbetlerimi sunuyorum.