ADA AVM’de hizmet veren

Tekin Acar;
yeni yerinde

Ada Alışveriş Merkezi’nin zemin katında 5 yıldır hizmet veren Tekin Acar Cosmetics; hizmetinin 6. yılında, aynı kattaki yenilenen yeri ve konseptiyle, ziyaretçilerini büyülüyor.

Yeni yeri ve konseptiyle
Kendine değer veren, yaşamının her anında iyi görünmek ve mutlu olmak isteyen herkesin güzellik deneyimini keyifle yaşadığı eşsiz bir yer olarak; Ada Alışveriş Merkezi’nde (ADA AVM), Rüya Özçelik yönetimindeki 4 deneyimli personel kadrosuyla 6 yıldır hizmet veren Tekin Acar Cosmetics; düzenlenen sade bir törenle, zemin kattaki yeni yerini, yeni konseptiyle hizmete açtı. Açılışta; 14 Şubat’a kadar geçerli olacak olan Turkcell’lilere yüzde 30 Sevgililer Günü özel indirimi sağlandı.

Tekin Acar’dan üst düzey katılım
AYD’nin 4 yıldır gerçekleştirdiği AVM’lerde en beğenilen ve tercih edilen ‘1 Numaralı Markalar Tüketici Araştırması’nda “Kişisel Bakım ve Kozmetik” Kategorisi’nde Üçüncü kez en beğenilen ve tercih edilen mark olmanın gururunu yaşayan Tekin Acar Cosmetics; 77 mağazadan bir olan ADA AVM Sakarya Şubesi’nin açılışına; Mağaza sahibi Tekin Acar telefonla katılırken; Bilgi İşlem Müdürü Çiğdem Özkan, İnsan Kaynakları Müdürü  Filiz Acar, Satın Alma Direktörü Caudıa Moselahan, Kurumsal İletişim Direktörü Hande Güngör, Bölge Müdürü Cemile Dutağacı, Kurumsal İletişim’den Yasin Öztürk ve Bilgi İşlem’den Hasan İşlek’te bizzat katıldı.