Sakarya Ziraat Odaları İl Koordinasyon Kurulu ile bir araya gelen Başkan Toçoğlu, “Hizmete başladığımız günden bugüne dek birlik ve beraberlik içerisinde Sakarya’ya hizmet ettik. İnşallah Sakarya’ya ve Sakarya tarımına hizmet devam edecek” dedi.

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Sakarya Ziraat Odaları İl Koordinasyon Kurulu’nu ağırladı. AKOM’da gerçekleştirilen toplantıya 14 İlçe Başkanı ve Ali Şener Bayraktar katıldı.

Sapanca Ziraat Odası Başkanı Necati Başar, Adapazarı ve Serdivan Ziraat Odası Başkanı Ercan Ateş, Söğütlü Ziraat Odası Başkanı Recep Özlü, Pamukova Ziraat Odası Başkanı Yaşar Ulukaya, Kaynarca Ziraat Odası Başkanı Kasım Çelikden, Karasu Ziraat Odası Başkanı Selami Arık, Geyve Ziraat Odası Başkanı Süleyman Pınar, Ferizli Ziraat Odası Başkanı Rıdvan Eren, Erenler ve Arifiye Ziraat Odası Başkanı Fehmi Özüpek, Karapürçek Ziraat Odası Başkanı Zekeriya Yıldırım ve Hendek Ziraat Odası Başkanı Hayri Duran ve Yavuz Ural'da yer aldı.
 

Büyük destek

li Şener Bayraktar, “14 ayrı ilçenin Ziraat Odalarıyla birlikte sizi ziyaret etmek istedik. Büyükşehir Belediye Başkanı olarak görev yaptığınız süre boyunca her zaman yanımızda oldunuz. Bizlere büyük destekler verdiniz. Ziraat Odalarına sunduğunuz destek için teşekkür ederiz” dedi. 

Hoş bir seda
Başkan Zeki Toçoğlu, “Ziraat Odaları İl Koordinasyon Kurulu ile bir arada olmaktan büyük mutluluk duyuyorum. Hizmete başladığımız günden bugüne birlik ve beraberlik içerisinde Sakarya’ya hizmet ettik. İnşallah bundan sonra da Sakarya’ya ve Sakarya tarımına hizmet devam edecek. Bu konuda kuşkunuz olmasın. Allah işlerinizi kolaylaştırsın. Tüm çiftçi hemşehrilerime bol kazançlar diliyorum” dedi.