Yaklaşık bin 500 kişinin katıldığı İftar’da, Taraklı’nın merkezi boş kaldı, bunun nedeni ise; Taraklı halkının, orucunu Taraklı Termal’de açmasıydı.

Taraklı Termal’den 1500 kişilikİftar

Her yıl Taraklı halkı ile biraraya gelen Taraklı Termal Turizm A.Ş.; düzenlediği “3. Geleneksel Halk İftarı” ile Taraklı Protokolü ile Taraklı halkını biraraya getirdi.

Taraklı merkezinin adeta boş kaldığı İftar’a yaklaşık bin 500 kişi katıldı. Taraklı Termal Turizm Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Genç ile Başkan Yardımcısı Süleyman Tunç’un ev sahipliğindeki İftar’a; Başta Taraklı Kaymakamı Ömer Yılmaz ve Taraklı Belediye Başkanı Tacettin Özkaraman olmak üzere, Taraklı Protokolü ve Taraklı halkı katıldı.

Seksenler Dizisi, İftar’a damgasını vurdu


Nezih bir ortamda geçen İftar sonrasında; Orhan Camii eski Müezzini Hasan Çolak ve Taraklı İlçe Müftüsü Fahrettin Kaya tarafından İftar duası yapıldı.

Ardından yeni hazırlanan Taraklı Termal Turizm’in Yönetmen Aybars Bora Kahyaoğlu’na yaptırılan yeni tanıtım filmi, ilk defa Taraklı halkına izletildi.

Ardından, TRT 1’de yayınlanan “Seksenler Dizisi”nin sevilen oyuncularından, Berat Yenilmez, Hacı ali Konuk, Tahsin Taşkın, Faruk Sofuoğlu ve Eray Yasin Işık’ın Taraklı Termal Turizm’e özel orta oyun ve tiyatro gösterisi sergiledi.

Oyuncuların performansı ve halk ile diyalogu; İftar’a ayrı bir renk be neşe kattı. İftar sonrası bir konuşma yapan Taraklı Termal Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Genç; Taraklı Termal Turizm’in Taraklı Halkı ile bütünleşerek, bir aile ortamı oluşturduğunu ve bu aileyle birlikte Taraklı Termal’in hızla yükseldiğini söyledi.

Katılımlarından dolayı herkeze teşekkür eden Ahmet Genç; dördüncü geleneksel iftarı da Allah’ın izniyle Taraklı Termal’de yapmayı planladıklarını ifade etti.