Nezih bir ortamda oruçlarını açan Taraklı Termal Ailesi; yaptıkları boğaz gezisiyle de, güzel bir akşam yaşadı.

Taraklı Termal Turizm Yönetimi; merkez ofis ve Taraklı personeli, satış temsilcileri ve İstanbul’daki bayileri ile İstanbul Boğazı’nın serin sularında gemi içerisinde gerçekleşen İftar Programında biraraya geldi.

Nezih bir ortam ve güzel bir yaz akşamında gemi içerisinde okunan ezanın ardından, İstanbul’un ortasında, serin suların üzerinde hep birlikte oruçlarını açan Taraklı Termal Ailesi; yaptıkları boğaz gezisi, sohbet ve çekildikleri hatıra fotoğraflarıyla, güzel ve unutamayacakları bir Ramazan akşam yaşadı. İftar sonrası yeni hazırlanan Taraklı Termal Turizm’in Slaytı ilk defa bayilere izletildi.

Taraklı Termal bir aile ortamıdır

İftar’a; Taraklı Termal’e her zaman biraraya gelen Taraklı Termal Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Genç, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Süleyman Tunç, Personel Danışmanı Hüseyin Balta, Taraklı Termal Pazarlama Koordinatörü Alpaslan Kılıç, merkez ofis ve satış temsilcileri, İstanbul’un çeşitli yerlerinde görev yapan bayi ve satış temsilcileri ile aileleri katıldı.

İftar’ın ardında bir konuşma yapan Taraklı Termal Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Genç; Taraklı Termal’in bir aile olduğunu ve bu aileyle birlikte Taraklı Termal’in hızla yükseldiğini söyledi.

Katılımlarından dolayı tüm bayi ve çalışanlarına teşekkür eden Ahmet Genç; ikinci iftarı da Allah’ın izniyle Taraklı Termal’de yapmayı planladıklarını ifade etti.

Hedeflerine doğru emin adımlarla yürüyor

Taraklı Termal Yönetim Kurulu Başkanı Yardımcısı Süleyman Tunç ise; “Bu gün iftarımızı İstanbul Boğazının serin sularında sıcak bir ortamda iş ortaklarımız ve personelleri ile gerçekleştirdik.

Her gün daha da büyüyerek hedeflerine doğru emin adımlarla yürüyen Taraklı Termal Ailesi’nin her ferdinin arasındaki sevgi ve muhabbet takdire şayandı.

Başarılı organizasyondan dolayı personellerimize, katılımlardan dolayı da Taraklı Termal'e emek veren tüm arkadaşlarıma bir kez daha teşekkür ederim.

Yapmış olduğumuz işin hacmi ve ekonomik değerinin önemi görmüş olduğumuz birlik beraberlik tablosunun yanında yok hükmünde idi.

Tüm çalışma arkadaşlarıma ve kıymetli ailelerine bir kez daha teşekkür eder nice ramazanlara hep birlikte kavuşmamızı yüce yaradandan niyaz ederim” dedi.