STK’lara desteğimiz sürecek

Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu’na ziyaretler sürüyor. Başkan Toçoğlu, Ticaret Borsası Başkanı Cevdet Mete ve yeni yönetimini, Sakarya Tenis Akademisi Kulübü, Yedirenk Öğrenci Grubu Derneği ve Hayrat Vakfı Sakarya İl Temsilciliği’ni misafir etti.

Ticaret Borsası

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu’na ziyaretler devam ediyor. Başkan Toçoğlu ilk olarak Ticaret Borsası Başkanı Cevdet Mete ve yeni yönetimini misafir etti. Mete ve yeni yönetimi tebrik eden Başkan Zeki Toçoğlu, çalışmalarında başarılar diledi.

Gençler geleceğimiz

Başkan Toçoğlu’nu daha sonra Yedirenk Öğrenci Grubu Derneği ziyaret etti. Büyükşehir Belediyesi olarak gençlerin her zaman yanında olduklarını belirten Başkan Toçoğlu, “Sizlerle birlikte olmaktan memnuniyet duyuyorum. Sizler bizim geleceğimizsiniz. Çalışmalarınızda başarılar diliyorum” dedi.

Hayrat Vakfı

Sakarya Tenis Akademisi Kulübü Başkanı Erhan Baylan’ı makamında kabul eden Başkan Toçoğlu son olarak Hayrat Vakfı İl Temsilcisi Abdurrahman Kemaloğlu ve beraberindeki heyeti misafir etti. Hayrat Vakfı’ndan İl Temsilcisi Abdurrahman Kemaloğlu, Osmanlıca Kursları İl Koordinatörü Çağlayan Yeşilot, Hendek Temsilcisi Süleyman Akdağ, Katre Araştırma ve Eğitim Derneği Başkanı Üzeyir Cesur ve Osmanlıca kurs öğretmenlerinden oluşan bir heyetle sohbet eden Başkan Zeki Toçoğlu, “Sayın Başbakanımız sivil toplumun önünü açarak ciddi adımlar atmıştır. Bu adımların arkasını sivil toplum kuruluşları getirmektedir. Bu noktada yaptığınız başarılı çalışmaları tebrik ediyorum. Sivil Toplum Kuruluşları’na gereken desteği vermeyi sürdüreceğiz” ifadelerini kullandı.