Sakarya Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı, sosyal hizmet uygulamalarını tanıtmak amacıyla bilgilendirme toplantıları düzenlemeye devam ediyor. Bu kapsamda Kaynarca’da düzenlenen toplantıya Kaynarca Belediye Başkanı Zeynur Özel, AK Parti Kaynarca İlçe Başkanı İsmail Kaymak, Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanı Davut Yüce, meclis üyeleri, muhtarlar ve ilçe belediye personeli katıldı.

Daha fazla sosyal hizmet Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen sosyal hizmet projelerinin sunumunun ardından açıklamalarda bulunan Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanı Davut Yüce, “Vatandaşlarımıza daha kolay ve etkili hizmet götürmenin yollarını tüm ilçelerde anlatmaya devam ediyoruz. Amacımız vatandaşlarımızın sosyal belediyecilik bilincini daha da arttırmak ve geliştirmektir. Bu toplantılar ile herhangi bir konuda mağdur olup da bize ulaşamayan vatandaşlarımızı tespit etmeyi, daha fazla vatandaşımıza hizmet ulaştırmayı hedefliyoruz” diye konuştu.

Vatandaşlar bilgileniyor Sosyal hizmetlerin tanıtımının yapılarak daha hızlı ve etkili bir yol izleneceğini de sözlerine ekleyen Yüce, “Bu sayede vatandaşlarımız mağdur oldukları konularda hangi kurumlara başvuru yapacaklarını öğreniyorlar. Böylelikle sorunların ortadan kaldırılmasında daha hızlı ve etkili bir yol kullanmış oluyoruz. Vatandaşlarımızın mağduriyeti kısa süre de ortadan kalkıyor” şeklinde konuştu.

Çok memnun oluyoruz Büyükşehir Belediye’nin hizmetinden duydukları memnuniyeti ifade eden Kaynarca Belediye Başkanı Zeynur Özel, “Büyükşehir Belediyesi, her gün yeni bir hizmeti daha hayata geçiriyor. Bu noktada yaptıkları çalışmalardan çok memnun oluyoruz. Gerçekleştirilen toplantıdan birimlerimiz önemli şekilde istifade etti” dedi.