SGM’de 2. Yarıyıl Eğitimleri Sürüyor

SGM’de 2. yarıyıl eğitimlerinin tüm hızıyla devam ettiğini belirten Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanı Davut Yüce, “Hedefimiz çok yönlü kurs çalışmalarıyla öğrencilerimizin yeteneklerini doğru alanlara yönlendirmek. Sosyal Gelişim Merkezi bu konuda önemli bir tamamlayıcılık üstleniyor” dedi.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Sosyal Gelişim Merkezi’nde 2. yarıyıl eğitimleri tüm hızıyla devam ediyor. 7-14 yaş aralığındaki öğrencilerin katıldığı kurs çalışmaları ile ilgili bilgiler veren Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanı Davut Yüce, 2. yarıyıl eğitimlerinin 31 Mayıs Pazar günü tamamlanacağını kaydetti. Yüce, “Hedefimiz çok yönlü kurs çalışmalarıyla öğrencilerimizin yeteneklerini doğru alanlara yönlendirmek. Sosyal Gelişim Merkezi bu konuda önemli bir tamamlayıcılık üstleniyor” diye konuştu. 

5 Bin Öğrenci
5 bin öğrenci ile devam eden eğitim çalışmalarını da değerlendiren Davut Yüce, “4 aylık ilk yarıyıl eğitimlerimizi başarıyla tamamladık. Modern ve geleneksel sanatlardan bilgi teknolojilerine, müzik ve dil eğitimlerinden uygulamalı çalışmalara kadar birbirinden zengin başlıklarda kurslarımız devam ediyor. Ayrıca 7 alanda gerçekleştirdiğimiz kulüp çalışmalarıyla da öğrencilerimize birlikte hareket edebilme ve sosyalleşebilme imkanı sunuyoruz” dedi.

Çok Yönlü Çalışmalar
Yüce açıklamalarının devamında şu ifadeleri kullandı; “Sosyal Gelişim Merkezi’nde çocuklarımızın yanı sıra, engellilerimiz, ailelerimiz, hanım kardeşlerimiz, yaşlılarımız ve ihtiyaç sahibi vatandaşlarımız için de çok yönlü çalışmalarımız devam ediyor. Aralıksız sürdürdüğümüz faaliyetlerimiz ve yeni çalışmalarımızla 7’den 70’e Sakarya’ya hizmet sunmaya devam edeceğiz.”