Uzunçarşı Çatı 

Büyükşehir Belediyesi’nden yapılan açıklamada, Uzunçarşı ana cadde çatısı söküm çalışmalarının tüm hızıyla devam ettiği belirtilerek, “Ekipler Uzunçarşı ana caddesinin her iki yakasında da eşgüdümlü olarak 24 saat çalışmaktadır” denildi.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi’nden yapılan açıklamada, “Çatısının bir bölümünde çökme meydana gelen Uzunçarşı’da Büyükşehir Belediyesi yetkilileri derhal inceleme başlatmış, bölgede İl Emniyet Müdürlüğü ile koordineli bir şekilde güvenlik önlemleri alınmıştı. Bölge esnafı çalışmalar ile ilgili ayrıntılı bilgilendirilmiş, vatandaşların can güvenliği açısından tehlike arz ettiği için Uzunçarşı ana cadde çatısında söküm çalışmasının başlatıldığı duyurulmuştu” denildi.
Çalışmalar Aralıksız Sürüyor

Açıklamanın devamında şu ifadeler kullanıldı; “10 Ocak Cumartesi günü, saat 17.00 itibari ile ekipler Uzunçarşı’da çatı söküm çalışmalarına başladı. Söküm çalışmaları gece boyunca devam etti. Büyükşehir Zabıta ve İl Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı ekipler de bölgedeki güvenlik önlemlerini en üst seviyede tutmaktadır. Ekipler Uzunçarşı ana caddesinin her iki yakasında da eşgüdümlü olarak 24 saat çalışmaktadır.”