Gönül sofraları bu sefer de Söğütlü ilçesinde kuruldu. Söğütlülülerin yoğun ilgi gösterdiği iftara katılan Başkan Zeki Toçoğlu ve AK Parti Sakarya Milletvekili Hasan Ali Çelik, masaları tek tek dolaşarak, vatandaşların Ramazan ayını kutladı. Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından bu yıl tüm ilçelerde düzenlenen iftar programları devam ediyor.

İlk olarak Karapürçek’te kurulan iftar sofraları bu sefer de Söğütlü ilçesinde kuruldu. İlçe merkezinde verilen iftara Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu ile birlikte AK Parti Sakarya Milletvekili Hasan Ali Çelik, Söğütlü Belediye Başkanı Ertuğrul Özcan, AK Parti Söğütlü İlçe Başkanı Ramazan Karakaş, Büyükşehir Belediyesi yöneticileri ve Söğütlülüler katıldı.

Söğütlülülerin yoğun ilgi gösterdiği iftar öncesinde masaları tek tek dolaşan Başkan Zeki Toçoğlu, vatandaşların Ramazan ayını kutladı. Daha sonra iftara geçildi.

Başkan Toçoğlu, Milletvekili Çelik ve belediye yöneticilerinin her biri ayrı ayrı masalara oturarak vatandaşların istek ve şikâyetlerini dinledi. İftar sonrasında hep birlikte edilen dua ve çocukların şenliği ise görülmeye değerdi.

Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen etkinlikle, ilçe merkezine kurulan sahnede Karagöz – Hacivat oyunu sahnelendi. Gösteriyi izleyen çocuklar keyifli dakikalar geçirdi.

Kardeşlik Sofraları

İftar sonrasında kısa bir açıklama yapan Başkan Zeki Toçoğlu, tüm ilçelerde gerçekleştirilen iftar programlarına duyulan ilgiden memnun olduğunu dile getirerek, “Bu yıl tüm ilçelerimizde kurduğumuz sofralarımızda, huzuru, birlik, beraberlik ve kardeşliğin en güzel örneklerini sergiliyoruz.

İlgi duyan, bizlerle beraber olan tüm hemşerilerime şükranlarımı sunuyorum” derken AK Parti Sakarya Milletvekili Hasan Ali Çelik ise fırsat buldukça iftar sofralarında vatandaşlarla bir araya geldiğini ifade ederek şöyle konuştu: “Büyükşehir Belediyemizin gerçekleştirdiği ‘Mahallemde İftar Var’ projesi takdire şayan.

Tüm ilçelerde gerçekleştirilen iftar sofralarında Sakarya’mızın kardeşliği yansıyor. Emeği geçen herkesi tebrik ediyorum.”

Söğütlü Belediye Başkanı Ertuğrul Özcan ve AK Parti Söğütlü İlçe Başkanı Ramazan Karakaş da, kardeşlik sofralarının Söğütlü’de tekrar kurulmasından dolayı Başkan Zeki Toçoğlu’na teşekkür etti.