Daha mutlu bir Sakarya için Büyükşehir Belediyesi ve Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı işbirliği ile eski Terminal arazisinde hayata geçirilecek Sosyal Gelişim Merkezi’nin temeli 8 Temmuz Pazartesi günü atılıyor.

Tören, saat 19.00’da başlayacak. Sakarya Büyükşehir Belediyesi, sosyal belediyecilik alanındaki yatırımlarına bir yenisini daha ekliyor. Ulaşım, sağlık, kültür, içmesuyu, duble yol ve daha birçok alanda çalışmalarını tüm hızıyla sürdüren Büyükşehir Belediyesi, yeni yatırımları da Sakaryalıların hizmetine sunmaya devam ediyor.

SGM’de farklı kesimlere çağdaş hizmet Sosyal Gelişim Merkezi’nin temeli atılıyor. Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı’nın desteği ile yürütülen proje kapsamında, çağın şartlarına uygun sosyal politikalar geliştirilecek.

Kendi alanında uzman isimlerin görev alacağı; engelli vatandaşlar için sosyal politikaların hazırlanacağı, aile kurumu ve aile hayatının sağlıklı bir şekilde devam ettirilmesine yönelik çalışmaların gerçekleştirileceği, kadınlara, çocuklara, yaşlılara, gençlere dönük projelerin hayata geçirileceği Sosyal Gelişim Merkezi’nin temel atma töreni, 8 Temmuz Pazartesi, saat 19.00’da. Toçoğlu: Halkımız davetlidir SGM’nin Sakarya için son derece önemli bir proje olduğunun altını çizen Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, “Büyükşehir Belediyesi olarak şehrimizde ihtiyaç duyulan alanda hizmetlerimizi bir bir yerine getiriyoruz.

Modern çağda birçok sorunlarla karşılaşıyoruz. Bu sorunlar karşısında sosyal hayatımızın ve en önemlisi aile kurumunun güçlendirilmesi, sorunlara karşı önlemler alınması için böylesi önemli bir projeyi hayata geçiriyoruz.

Bu konuda bize her zaman destek olan il teşkilatımıza, milletvekillerimize, MKYK üyemize, Sayın Bakanımız Fatma Şahin’e ayrıca şükranlarımızı sunuyoruz. Pazartesi günü gerçekleştireceğimiz açılışa tüm halkımız davetlidir” dedi.