Yüce, “Eski Terminal arazisinde inşa ettiğimiz merkezde, şehrimiz insanının refah ve huzur içinde yaşamaları için sosyal çalışmalar gerçekleştireceğiz” dedi.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından “Mutlu bir Sakarya için” sloganı ile Eski Terminal arazisinde temeli atılan Sosyal Gelişim Merkezi’nde inşa çalışmaları hızla sürüyor. Sağlık ve Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanı Davut Yüce, sosyal belediyecilik alanında çok önemli bir projeyi şehre kazandırdıklarından dolayı mutlu olduklarını dile getirerek çalışmalar hakkında bilgi verdi.

Yüce, “Sağlık ve Sosyal Hizmetler Dairesi olarak sürdürdüğümüz sosyal yardım çalışmaları ile sınırlarımız içindeki her bölgeye etkin hizmet veriyoruz.

Sosyal Gelişim Merkezi bu hizmetlerimizin en büyüğü olarak dikkat çekiyor. Eski Terminal arazisinde inşa ettiğimiz Sosyal Gelişim Merkezi’nde inşaat hızla yükseliyor.” şeklinde konuştu.

Sosyal Gelişim Merkezi’nde sosyal statüsü ne olursa olsun her vatandaşa hizmet vereceklerini belirterek açıklamasını noktalayan Yüce, “Mimarisi ile büyük beğeni kazanacak merkezimizde vatandaşlarımızın refah ve huzur içinde yaşamaları için uzman ekiplerle çalışmalar yapacağız” diye konuştu.