Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, gün içerisindeki programı dahilinde Serdivan Arabacıalanı Mahallesi sakinlerini makamında ağırladı. Gerçekleştirilen ziyarette Serdivan ve Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Necmi Kardeş, Arabacıalanı Mahallesi Muhtarı Adem Bayraktar ile mahalle sakinleri hazır bulundu.

Toçoğlu’na teşekkür Ziyarette konuşan Serdivan ve Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyesi Necmi Kardeş, “Prof. Dr. Necmettin Erbakan Bulvarı, Eski Kazımpaşa yolundaki düzenlemeler ve asfalt çalışması, yapımına başlanan Şeker Köprüsü ve Yazlık Bölgesi’nde gerçekleştirilen altyapı yatırımları, Serdivan ilçemiz ve şehrimiz için çok önemli hizmetlerdir. Bu hizmetleri hayata geçiren Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Zeki Toçoğlu’na teşekkür ediyor, çalışmalarında başarılar diliyorum” derken; Arabacıalanı Mahallesi Muhtarı Adem Bayraktar, “Sayın Başkanımıza mahallemizde yaşan vatandaşlarımızın memnuniyetini iletmek için geldik. Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Zeki Toçoğlu’na ilçemizde ve mahallemizde hayata geçirdiği yatırımlardan dolayı çok teşekkür ediyoruz” diye konuştu.

Çalışmalarımıza devam edeceğiz Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu ise gerçekleştirilen ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade etti. Başkan Toçoğlu, “Hamdolsun şehrimiz büyük bir ivme kazandı. Sağladığımız birlik ve beraberlik ortamı ile hizmetlerimizi bir bir hayata geçiriyoruz. İnşallah, birlik ve beraberlik ortamını koruyarak çalışmalarımıza devam edeceğiz. Değerli meclis üyemize, muhtarımıza ve vatandaşlarımıza ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyorum” ifadelerini k0ullandı.