SATSO’da yeni döneminin hayırlı olmasını dileyen Başkan Toçoğlu, “Ticaret ve Sanayi Odası, eski Türkiye tasfiye edilip yeni Türkiye inşa edilirken önemli atılımlar gerçekleştirecek potansiyele sahip bir kurumumuzdur. SATSO ile güzel hizmetlere imza atacağız.” dedi.

SATSO’da Yeni Dönem

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Kösemusul ve Yönetim Kurulu üyelerini makamında ağırladı. SATSO Meclis Başkanı Akgün Altuğ’un da hazır bulunduğu toplantıda konuşan Mahmut Kösemusul, “Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası olarak geçtiğimiz 4 yıl içerisinde ortak akıl ve ortak vizyon çerçevesinde Sakarya’ya hizmet etmeye çalıştık. Bu çalışmalarımızda Büyükşehir Belediye Başkanımızın da çok büyük emeği oldu, çok teşekkür ediyorum. İnşallah, Büyükşehir Belediye Başkanımız, meclis başkanımız ve yönetim kurulumuzla birlikte yürüteceğimiz çalışmalarla önümüzdeki 4 yılda duasını alacağımız hayırlı hizmetlere imza atacağız” şeklinde konuştu.

İhtisas OSB’leri

Otomotiv İhtisas Organize Sanayi Bölgesi (OSB) ile karma bir OSB kurmak için çalışma yaptıklarını ifade eden Başkan Kösemusul, “Bunun için Büyükşehir Belediye Başkanımızın desteklerine ihtiyacımız var. Çarpık sanayileşmenin önüne geçmek için ihtisas OSB’leri kurmalıyız” dedi.

İzin Vermedik

Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, SATSO’nun yeni döneminin hayırlı olmasını dileyerek başladığı konuşmasında, “İnşallah, bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da uyum içerisinde çalışarak, şehrimizin gelişimine katkı sağlamak amacıyla önemli çalışmalara imza atarız. Birlikte hareketle yanlışlara dur diyebiliriz. Tarım vasfını yitirmiş araziler üzerinde çalışma yapalım. Birlikte bir komisyon oluşturalım. Sanayi baskısını kontrollü yapmalıyız ki, tarım ve hayvancılığın gelişimine de destek olabilelim. Büyükşehir Belediyesi olarak biz, 1 metre tarım arazisine imar izni vermedik.” diye konuştu.

Uyum içerisinde çalışacağız

SATSO’nun şehrin önemli bir kurumu olduğunu dile getirerek konuşmasını sürdüren Başkan Toçoğlu, “Ticaret ve Sanayi Odası, eski Türkiye tasfiye edilip yeni Türkiye inşa edilirken önemli atılımlar gerçekleştirecek potansiyele sahip bir kurumumuzdur. İlimizin önemli bir kurumudur. SATSO ile güzel hizmetlere imza atacağız. Ülkemizin gelişmesine ve her alanda mesafe kat etmesine katkı sağlayacağınıza gönülden inanıyorum. Allah muvaffak etsin. Hepinizi tekrar tebrik ediyor, başarılar diliyorum” ifadelerini kullandı.