İspiroğlu’ndan, Kösemusul’a ziyaret Karasu Belediye Başkanı Mehmet İspiroğlu, Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası (SATSO) Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Kösemusul’u makamında ziyaret etti.

Ziyarette SATSO Yönetim Kurulu Üyesi Emrullah Terzioğlu da hazır bulundu. BÜYÜK HEDEFLER SATSO Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Kösemusul ve yönetim kurulu üyelerine yeni dönemde başarılar dileyen Karasu Belediye Başkanı Mehmet İspiroğlu,“SATSO son yıllarda büyük bir ivme yakaladı ve hedeflerine doğru emin adımlarla ilerliyor.

Yeni yönetim, genç kadrosu ile bu şehre çok güzel hizmetler vereceğine inanıyorum” dedi.
DÜNYAYA AÇILAN KAPIMIZ SATSO Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Kösemusul, Karasu’nun kendileri için öncelikli ve önemli bir ilçe olduğunu belirterek, “Karasu Limanı bizim Karadeniz’ den Dünya’ya açılan bir kapımız olacak. Bu liman sanayinin önünü açacak, ihracatımızı güçlendirecek. Limanın faaliyete geçmesiyle birlikte kuracağımız Lojistik OSB’de bölgeye büyük katma değer sağlayacak.

3-4 yıl içinde Sakarya’nın çehresi değişecek” şeklinde konuştu. TURİZM POTANSİYELİ Belediye Başkanı Mehmet İspiroğlu’na sanayinin gelişimine yönelik verdiği destekten dolayı da teşekkür eden Başkan Kösemusul, “Karasu İlçemiz denizi ve doğal güzellikleri ile turizm potansiyeli olan da bir ilçemiz.

Dünya’nın sayılı longozlarından biri olan Acarlar Longozu iç turizmin yanında, yabancılarında dikkatini çekiyor” dedi.