KATILIM

SASİAD Başkanı Aydın Bahar ve Yönetim Kurulu üyelerinin misafirlerini hotel kapısında tek tek karşılayarak yakından ilgilendiği iftara, AK Parti Sakarya Milletvekili Hasan Ali Çelik, MHP Sakarya Milletvekili Prof.Dr.Münir Kutluata,SATSO Başkanı Mahmut Kösemusul,MHP İl Başkanı Levent Bülbül,TÜMSİAD Şube Başkanı Murat Kesik,firmaların temsilcileri,Organize Sanayi Bölgelerinin yöneticileri ve dernek üyeleri katıldı.

NEY VE İLAHİ GRUBU

Ney ve ilahi dinletileri eşliğinde oruçlar açılırken, SASİAD Başkanı Aydın Bahar yemek sonrası SASİAD’ın Sakarya iş hayatında vazgeçilmez bir yeri olduğunu söyleyerek, “Yaptığımız çalışmaların temelini önce Sakarya ve ticaret hayatı oluşturmaktadır.

Bu prensiple şehrimizin kalkınması, büyümesi, gelişmesi ve mevcut sorunlarının çözümü adına atılacak olan her adımının ticaret hayatını etkileyeceğinin bilinciyle, çözümün bir parçası olarak çalışmayı, iş adamlarının bize yetkiyle kendimize görev edindik” dedi.

İKRAMLAR

Bahar, “Derneğimizin 22’nci yılında iş dünyasının gelişim ve büyümesine, şehrimizin kalkınmasına, üniversite-sanayi işbirliği çerçevesinde yürütülen çalışmalara hız katılması anlamında SASİAD kararlılıkla ve azimle adımlar atmaya devam etmektedir” şeklinde konuştu.

Konuşmanın ardından misafirlere çeşitli içecek ikramlarında bulunurken, ney ve ilahi grubu iftara ayrı bir renk katarken, büyük beğeni topladı.