Sapanca Belediyesi Kırkpınar’a Yeni Parklar Kazandırıyor


Sapanca Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri ilçeye ihtiyaçlar doğrultusunda yeni parklar kazandırmaya devam ediyor.

Sapanca Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri 3 mahallede park çalışmaları ile ilçeye yeni park alanları kazandırıyor. Kırkpınar Cevizdibi Sapağında bulunan arazide daha önce yapılan mini spor sahasının etrafı düzenlenerek park olarak hizmete açılıyor. Spor sahasının yanına yapılan çocuk oyun parkı ve fitnes aletlerinin yanı sıra çeşitli fidanlar dikerek ağaçlandırılıyor. Yine Kırkpınar Hasanpaşa Mahallesi’nde yapılan parkın kilitli parke ve bordür çalışmalarına devam ediliyor. Diğer yandan Kırkpınar Soğuksu Mahallesi İpekyolu Caddesi üzerinde bulunan arazide park düzenleme çalışmasında fitnes aletleri ve çocuk oyun parkını montajı tamamlandı. Parkın zemin tesviye ve çimlendirme çalışması sonrası kullanıma açılacak. Başkan Yardımcısı Hüseyin Yaşar Öz “ belediye personelimizle birlikte yoğun bir şekilde projelerimize ve diğer çalışmalara yoğun bir mesai harcıyoruz. İlçede 4 koldan çalışmalar devam ediyor. Kırkpınar’da bulunan mahallelerde istek ve ihtiyaç doğrultusunda tespit ettiğimiz alanlarda park ve dinlenme yerleri yapıyoruz.

Vatandaşlarımız yapılan hizmetlerden memnun onların desteği ile çalışma hevesimiz daha da artıyor, ne yapıyorsak Sapanca için yeni parklar da ilçemize hayırlı olsun” dedi.