KAR: “Sakarya’nın Türkiye’nin makina üssü
haline dönüşmesi, en öncelikli hedefimizdir…”

Adalet ve Kalkınma Partisi Sakarya Milletvekili Hasan Ali Çelik; SAMİB üyesi Makina imalatçılarını ziyaret etti.

TBMM Kamu İktisadi Teşebbüsleri Komisyonu Üyesi, Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Sakarya Milletvekili Hasan Ali Çelik; Sakarya Makina İmalatçıları Birliği Derneği Yönetim kurulu Başkanı Metin Kar ile birlikte, sanayi içerisinde yer alan SAMİB üyesi Makina imalatçılarını, işyerlerinde ziyaret ederek, çalışmalarını yerinde inceledi. İşadamlarından sanayinin sorunlarını dinleyen Milletvekili Hasan Ali Çelik; makine sanayisinin Sakarya  için öneminden bahsetti. 

Artık modern fabrikalarda üretim yapılmalıdır

Demireller Makine Akemsan Ağaç Makinaları ve Kar Metal Sanayi Şirketlerini ziyaret eden Milletvekili Hasan Ali Çelik; sanayinin artık düzenli ve modern fabrikalarda üretim yapmalarının zaruri olduğuna vurgulayarak, Sakarya Makina İmalatçıları Birliği Derneği’nin çok faydalı işler yaptığını, kurulacak olan Makina İhtisas OSB ile hedeflenen gelişmelerin sağlanacağını söyledi. 

Sakarya bizi destekliyor

SAMİB Yönetim Kurulu Başkanı Metin Kar ise; “Bu birliktelikten çok memnunuz. Sektör için yapılan bütün bu çalışmalarda Sakarya’daki tüm siyasilerin, sivil toplum örgütlerinin ve Sayın Valimiz Mustafa Büyük, çalışmalarımızı desteklemeleri bizleri daha da iyi işler yapmaya teşvik etmektedir” dedi. Kar; “Bölgemizin Türkiye’nin makine üssü haline dönüşmesi en öncelikli hedefimizdir” diye konuştu. 

İşadamlarının şikayet ve beklentilerini dinledi

Demireller Makine Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Demirel, Akemsan Ağaç Makinaları Şirketinden Saim Ersoybaş, Kar Metal Sanayi Şirketi ve diğer işyerlerini ziyaret eden Vekil Hasan Ali Çelik; işadamlarının şikayet ve beklentilerini dinleyerek, kendilerinden bilgi aldı. Bütün sanayici ve iş adamları milletvekillerini iş yerlerinde görmeyi özlediklerini ve yapılan ziyaretten memnuniyetlerini dile getirdi.