Sakarya’yı yeni Türkiye’ye hazırlıyoruz
AK Parti Sakarya Milletvekili Aday Adayı Ali İnci, Sivil Toplum Kuruluş Teşkilatlarını ziyaret ederek, AK Parti tarafından yapılan Sivil Toplum Kuruluş temayül yoklamalarına katıldıkları için teşekkür etti. İnci, ”Sakarya bir ensar kentidir. Her milletten her bölgeden insana ev sahipliği yapan hoşgörüye sahiptir. Biz de bu kentte siyasetle sivil toplumu kucaklayarak hizmet etmek hedefindeyiz.” dedi.
STK’lar çok önemli
AK Parti Sakarya Milletvekili Aday Adayı Ali İnci, Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Akgün Altuğ’u ziyaret etti. Ziyarette AK Parti tarafından yapılan Sivil Toplum Kuruluşları temayül yoklamasına katılarak demokratik hakkını kullanan SATSO’ya teşekkür eden İnci “Bütün sivil toplum teşkilatları yapılan bu temayül yoklamasına yoğun ilgi gösterdi. Temayül yoklamasına katılan bütün STK temsilcilerine ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür ediyorum” dedi. İnci, iş dünyasının önde gelen sivil toplum kuruşları arasında yer alan SATSO'nun, Sakarya'nın gelişimine her alanda katkı sağladığı gibi, her geçen gün sayıları artan OSB’lerle de yeni iş sahalarının oluşmasında ve istihdamın artmasında önemli rol üstlendiklerini söyledi.
Sakarya’yı yeni Türkiye’ye hazırlıyoruz
SATSO Meclis Başkanı Akgün Altuğ milletvekili adaylarının belirlenmesinde STK’ların fikirlerini alınmasını önemli olduğunu belirtti. Bizler şehrin gelişimine yön veren önemli bir kurumun çatısı altında hizmet etmeye gayret ediyoruz. Bu doğrultuda ilimizin çıtasını yükselterek önümüzdeki süreçte lokomotif olacağına inandığımız Sakaryamızı Yeni Türkiye’ye hazırlamak için çalışıyoruz. Biz gayretliyiz, hizmet paydaşlarımızın da aynı heves ve azimle bizlere destek olmalarını bekliyoruz. Kendi dinamiklerinin karar alarak yön verdiği daha güçlü bir Sakarya inşa etmek hedefiyle, hizmet ortağımız olacak herkese başarılar diliyorum. “dedi.