Yeni Duble Yollar Geliyor

Yeni dönemde yeni duble yol çalışmaları planladık. Sakarya, yapacağımız yeni duble yollarla çok daha güçlü bir ulaşım ağına kavuşacak” dedi.

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu devam eden seçim çalışmaları kapsamında Adapazarı’nda bir dizi ziyarette bulundu. Programı kapsamında ilk olarak İlahiyatçılar ve Din Görevlileri ile düzenlenen istişare toplantısında bir araya gelen Başkan Toçoğlu, Beyazay Derneği’ne gerçekleştirdiği ziyarette engelli ailelerine verdikleri desteklere devam edeceklerini ifade etti. Ankara Caddesi’nde vatandaşlarla bir araya gelen, esnafa hayırlı işler temenni eden Başkan Zeki Toçoğlu daha sonra Yağcılar Mahallesi Seçim İrtibat Bürosu’nun açılış programına katıldı.

Siyaset boşluk kabul etmez

Yağcılar Mahallesi Seçim İrtibat Bürosu’nun açılışında ilk söz alan AK Parti Adapazarı İlçe Başkanı Mustafa Ak, “Bizim tek bir hedefimiz var. Oda insanımızı yaşadığı her yerde mutlu etmektir. Sizler mutluysanız biz ancak o zaman mutluyuz” şeklinde konuştu. İlçe Başkanı Mustafa Ak’ın ardından söz alan Adapazarı Belediyesi Başkanı Süleyman Dişli ise, “Siyaset hiçbir zaman boşluk kabul etmez. Buradaki heyecanımızı her zaman diri tutmalıyız. Saflarımız her zaman sıkışık olmalı. Allah birlik ve beraberliğimizi daim etsin. Allah yar ve yardımcımız olsun” ifadelerini kullandı.

Milletin hissiyatını paylaşıyoruz

AK Parti İl Başkanı Recep Uncuoğlu, “Türkiye, AK Parti iktidarı ile bir seçimi daha yaşıyor. Bizim iktidarımızda seçimler bir başkadır. Sandıkta başarılı olmanın yolu milletin hissiyatını anlamaktan geçer. Biz her zaman milletimizin yanında olduk, milletimizin derdiyle dertlendik. Milletin adamları olarak, Büyükşehir’de Zeki Toçoğlu, Adapazarı’nda Süleyman Dişli hizmet ürettiler. Milletin sesini duyurdular. Hizmetin adresi oldular. 30 Mart akşamında inanıyoruz ki Sakarya, kendi iradesine, geleceğine, sokağına, şehrine ve ülkesine sahip çıkarak en güzel cevabı verecektir” diye konuştu.

Kaymakamlık yeni yerinde

Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, “Her geçen gün yeni hizmetleri sizlerin kullanımına sunuyoruz. 2009 Yerel Seçimleri öncesinde yine bu meydanda sizlerle bir araya geldiğimiz bir toplantıda, ‘Kaymakamlık binasının bu bölgeye kurulması için azami gayreti göstereceğiz’ diye söz vermiştik. Sözümüzü tuttuk. Kaymakamlık binasını bölgeye kazandırdık, hizmet sunmaya devam ediyor. Yine bu bölgemizde yaklaşık 800 bin TL’lik yatırımla önce Süpürgeciler Sitesi’ni oluşturduk. Esnafımızı yeni ve modern sitemize taşıdık. Şehrimizin farklı noktalarında duble yol çalışmaları gerçekleştirdik. Yeni dönemde yeni duble yol çalışmaları planladık. Sakarya, yapacağımız yeni duble yollarla çok daha güçlü bir ulaşım ağına kavuşacak. Her zaman söylüyoruz, hizmet bizim işimiz” dedi.

Büyüyen Türkiye Gelişen Sakarya

Başkan Toçoğlu, “Necmettin Erbakan Bulvarını hizmete açtık, Gar ve Orhan Camii Meydanını yeniledik. Atıl durumdaki ofis silolarını yıkarak bölgeye canlılık kazandıracak kültür merkezlerini hemşerilimizin kullanımına sunduk. Hidroelektrik santralimiz devrede, tükettiğimiz enerjiyi üretiyoruz. Altyapıdan üstyapıya birçok hizmeti vatandaşlarımızın kullanımına sunduk. Hamdolsun tüm ilçelerimiz önemli gelişim gösterdi. Hep birlikte yeni Türkiye ve yeni Sakarya’yı inşa etmeye devam edeceğiz. Bu gelişim ve değişimin devam etmesi için milletimizin 30 Mart’ta AK Parti’ye yine büyük destek verecek. İnşallah seçimlerde Sakarya’dan en yüksek oyu alacak; başbakanımıza, milli iradeye sahip çıktığımızı bir kez daha göstereceğiz” dedi.

Dik duruşumuz devam edecek

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Doç. Dr. Ayşenur İslam, “Sayın Başbakanımız ‘Sakarya, AK Parti’nin kalesidir’ diyor. Ve böyle olmaya devam edecek. İnşalllah 30 Mart’ta Sakarya, sandıkları patlatacak. Herkese gereken cevabı verecek. Biz çok güçlü bir milletiz. İnşallah 30 Mart akşamı da ne kadar güçlü olduğumuzu bir kez daha göstereceğiz. Dik durmaya devam edeceğiz. Sakarya görülmemiş oy oranı ile sandıkları patlatacak. İnşallah Sayın Zeki Başkanımız her zamanki gibi şehrimizin hizmetinde olacak. 30 Mart’a kadar herkesi hakka ve hakikate davet etmeye devam edeceğiz” dedi.

Açılış töreni

Konuşmalarından ardından Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu beraberinde Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Ayşenur İslam, AK Parti Sakarya Milletvekilleri Şaban Dişli, Hasan Ali Çelik, Ali İhsan Yavuz ve Ayhan Sefer Üstün, Adapazarı Belediye Başkanı Süleyman Dişli ve AK Parti Adapazarı İlçe Başkanı Mustafa Ak ile Yağcılar Mahallesi Seçim İrtibat Bürosu’nun açılışını gerçekleştirdi.