Başarısızlığa Tahammülümüz Yok
Sakaryaspor hazırlık kampını ziyaret eden Başkan Toçoğlu, “Bu sene başarısızlığa tahammülümüz yok. Tek hedefimiz şampiyonluk. Yeni yönetim ve dinamik bir takımla bu sene hedefimize ulaşacağız. Şehir olarak şimdiden Sakaryasporumuzun şampiyonluğuna kilitlendik” derken; AK Parti İl Başkanı Kılıç, “Bu sezon inşallah çok başka bir Sakaryaspor olacak. Takımımıza güveniyoruz” ifadelerini kullandı.

AK Parti Sakarya İl Başkanı Fevzi Kılıç’ın da yer aldığı ziyarette yönetim, teknik heyet ve futbolcular ile bir araya gelen Başkan Toçoğlu, yeşil siyahlı kafileye yeni sezonun hayırlı olmasını diledi. Toçoğlu Sakaryaspor Kulüp Başkanı İsmail Gürses ve yönetim kurulu üyeleri ile gerçekleştirdiği mini zirvede ise, “Bu sene başarısızlığa tahammülümüz yok. Tek hedefimiz şampiyonluk. Yeni yönetim ve dinamik bir takımla bu sene hedefimize ulaşacağız. Şehir olarak şimdiden Sakaryasporumuzun şampiyonluğuna kilitlendik” diye konuştu.

Yeni Bir Ruh
Toçoğlu, “Sakaryasporumuz konusunda hamdolsun şuan işler istediğimiz şekilde ilerliyor. Yeni yönetim takıma gerekli takviyeleri yaptı, yapıyor. Güzel bir kadro kurduk. Önemli oyuncuları takımımıza dahil ettik. Bugün görüştüğüm futbolcu kardeşlerim de Sakaryaspor formasını taşımanın ayrıcalığı konusunda bilinç sahibiler. Bu bizi daha da motive etti. Yeni bir ruh var. Bu ruh tüm şehrin de desteğiyle sezon sonunda bizi şampiyonluğa taşıyacak. Yeni sezonun bu vesileyle Sakaryaspor camiasına hayırlar getirmesini diliyorum. Allah futbolcularımızı sakatlıktan korusun. Ekibimize başarılar diliyorum” şeklinde konuştu.

Tüm Şehrin Desteği
Başkan Toçoğlu ile Sakaryaspor kampını ziyaret eden İl Başkanı Kılıç ise, “Yeni sezonun Sakaryaspor camiasına hayırlı uğurlu olmasını diliyoruz. Geride bıraktığımız sezonlarda maalesef istediğimiz şekilde ligi tamamlayamadık. Ancak Sayın Başkanımız Zeki Toçoğlu’nun da ifade ettiği gibi; bu sezon inşallah çok başka bir Sakaryaspor olacak. Takımımıza güveniyoruz. Biz de şehrin takımına elimizden gelen desteği sağlayacağız. Kombine gibi konularda değerli Sakaryaspor sevdalısı hemşerilerimiz de üzerlerine düşen sorumlulukları yerine getireceklerdir. Bu ziyaret vesilesiyle takımımıza bir kez daha başarılar diliyoruz” dedi.