Büyükşehir Belediyesi tarafından yoğun bir çalışma yürütülerek vatandaşların hizmetine sunulan Orhan Camii ve Gar Meydanı, uzun süredir devam eden soğuk ve yağışlı havanın yerini güneşe bırakmasıyla sıcak havayı özleyen Sakaryalıların akınına uğradı. Vatandaşlar meydanlarda buluşarak güneşli havanın keyfini çıkarıyor. 

Sakarya Büyükşehir Belediyesi çok daha güzel bir Sakarya hedefiyle başlattığı çalışmalarına 2012 yılında hız kazandırmış ve şehir merkezine nefes aldıran birbirinden güzel iki meydanı Sakaryalıların hizmetine sunmuştu. Yoğun bir çalışma yürütülerek hayata geçirilen bölgenin tarihi ve kültürel mirasına uygun olarak çalışmaları tamamlanan Orhan Camii ve depremin izlerinin kaldırılarak modern oturma grupları ve havuzuyla şehrin vitrini olan Gar Meydanı’na vatandaşların ilgisi sıcak havayla daha da arttı. 

Orhan Camii ve Gar Meydanı, uzun süredir devam eden soğuk ve yağışlı havanın yerini güneşe bırakmasıyla sıcak havayı özleyen Sakaryalıların akınına uğradı. Vatandaşlar meydanlarda buluşarak güneşli havanın keyfini çıkarıyor.