Sakarya Barosu tarafından düzenlenen programda stajyer avukatlar ile buluşan Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, “Sizleri, çağın gereklerine uygun, hukuk normlarıyla yetişmiş insanlar olarak görmek isteriz. O ışık gözlerinizde var” dedi. Toplantının devamında SASKİ Genel Müdürü Rüstem Keleş, SASKİ entegre efektif su yönetim modeli hakkında bir sunum yaptı.

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Sakarya Barosu tarafından düzenlenen programda Baro mensubu stajyer avukatlar ile bir araya geldi. Orman Park’ta gerçekleştirilen toplantıya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu’nun yanı sıra Sakarya Barosu Başkanı Recep Hacıeyüpoğlu, SASKİ Genel Müdür Rüstem Keleş ve stajyer avukatlar katıldı.

O ışık gözlerinizde var

Program kapsamında katılımcılarla sohbet eden Başkan Toçoğlu, stajyer avukatların sorularını da yanıtladı. Stajlarına devam eden avukatlara başarılar dileyen Başkan Toçoğlu, “Hepinize başarılar diliyorum. Allah muvaffak etsin. Çağın gereklerine uygun, hukuk normlarıyla yetişmiş insanlar olarak sizleri görmek isteriz. O ışık gözlerinizde var” ifadelerini kullandı. Başkan Toçoğlu’nun ardından SASKİ Genel Müdürü Dr. Rüstem Keleş, SASKİ’nin entegre efektif su yönetim modeli hakkında bilgi verdi.

En kaliteli suyu içiyoruz

Rüstem Keleş stajyer avukatlara yaptığı sunumda şu ifadeleri kullandı: “Şu anda Sakarya, Türkiye’nin en kaliteli suyunu içiyor. Bu konuda iddialıyız. Tüm veriler ortada. Bu konuda çok ciddi yatırımlar yaptık. Proje geliştirme safhasında dünyadaki en önemli örnekleri inceledik. SASKİ olarak 150 bin hektarlık bir alana hizmet veriyoruz. 3 bin kilometreye yakın içmesuyu hattımız var. Sorumluluk alanımızda, Bin 800 kilometre kanalizasyon hattımız, 8 İçmesuyu Arıtma Tesisimiz var. 185 içmesuyu deposuna sahibiz. Toplam yağmursuyu hattımız 314 kilometre. Anlık çeşmelere ulaştırılan içmesuyu saniyede 3,2 litre” diye konuştu.

Toplantılar devam edecek

Programın sonunda kısa bir konuşma yapan Sakarya Barosu Başkanı Av. Recep Hacıeyüpoğlu ise, “Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Zeki Toçoğlu ve SASKİ Genel Müdürümüz Sayın Rüstem Keleş’e bizi yalnız bırakmadıkları, programımıza katıldıkları için çok teşekkür ediyoruz. Güzel bir program oldu. İnşallah toplantılarımıza devam edeceğiz” şeklinde konuştu.