Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası (SATSO) 16. Meslek Komitesi; Seçkin Otel’de gerçekleştirdiği “Birlik ve Beraberlik Kahvatısı”nda Esnaf Kefalet Kooperatiflerini biraraya getirdi.

TOBB Delegeleri

Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası Finansal Hizmetler ve Sigortacılık Faaliyetleri Meslek Grubu (SATSO 16. Meslek Komitesi), Seçkin Otel Seçkin Spa & Wellness & Garden’de “16. Meslek Komitesi ve Esnaf Kefalet Kooperatifleri Birlik ve Beraberlik Kahvatısı” düzenledi. 16. Meslek Komitesi Başkanı Mustafa Tekneci, SATSO Meclis Üyesi ve TOBB Sakarya İl Delegesi Ayhan Akdağcı, Meclis Üyesi Oktay Topçu, Meclis Üyesi Zafer Yıldırım, Üyeler Engin Adıyaman, Özgür Kaya ve Uğur Kocaoğlu ile TOBB Sakarya İl Delegeleri Zekeriya Başoğlu ve Arslan Konuk’un ev sahipliğini yaptığı yemeğe; Esnaf Kefalet kooperatiflerinin başkanları ve temsilcileri ile tarımsal kalkınma temsilcileri katıldı.

Başkan ve temsilciler

Kahvaltıya katılanlar arasında, Doğu Marmara Birlik Başkanı Ali Yılmaz, Kaynarca Esnaf Kefalet Başkanı Azmi Çelebi, Dörtyol Esnaf Kefalet Kooperatifi Başkanı ve Meslek Komitesi Üyesi Memduh Yuvacı, Serdivan Esnaf Kefalet’ten Mustafa Gürcan, Ferizli Esnaf Kefalet’ten Nurettin Samsa, Karasu Esnaf Kefalet’ten Sadettin Eşkin, Erenler Esnaf Kefalet’ten Sebahattin Tükenmez, Söğütlü Esnaf Kefalet’ten Şerafettin Gülerce, Adapazarı Esnaf Kefalet’ten Hayri Balaban, Yassıgeçit ve Ardıçbeli Tarımsal Kalkınmadan İsmet Kırmızı, Büyükyanık Tarımsal Kalkınmadan Mecit Demiray, Turnadere Osman Yavuz, Kaynarca Kızılcaali’den Rıdvan Turgay, Ferizli Tarım Kredi Kooperatif’inden Yüksel Kadıoğlu, 708 Sayılı Sakarya Yağlı Tohumlardan Sezai Uzan ve Söğütlü Akçakamış’tan Ali Ertürk ile SATSO Meclis Üyesi Adem Yıldırım’da yer aldı.