Büyükşehir Belediyesi tarafından Sanat Merkezi’ne dönüştürülecek olan TMO binasında yürütülen çalışmaları yerinde inceleyen Başkan Zeki Toçoğlu, 2012 yılında projeleri bir bir hayata geçirdiklerini belirterek, “Sanat Merkezi’nin şehrimizin kültür ve sanat hayatına artı değer katacağına inanıyorum” dedi.
 
Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından Sanat Merkezi’ne dönüştürülmesi için Eski TMO binasında yürütülen çalışmalar tüm hızıyla sürüyor. Başkan Zeki Toçoğlu, Ferizli Belediye Başkanı Ahmet Soğuk, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcıları Ayhan Kardan ve Fatih Turan ile birlikte Sanat Merkezi’nde yürütülen çalışmaları yerinde inceledi.

2012 yılında projeleri bir bir hayata geçirdiklerini ve yeni projeler üzerinde çalıştıklarını dile getiren Başkan Toçoğlu, “Sakarya’mıza yakışan güzel bir Sanat Merkezi’ni hemşerilerimizin hizmetine sunacağız. Sanat Merkezi’nin şehrimizin kültür ve sanat hayatına artı değer katacağına inanıyorum.

5 bin 230 metrekarelik alanda yapılan çalışmalar sonucunda bir cep sinema, kafeterya, kitap satış yeri ve sergi salonu hemşerilerimizin hizmetine sunulacak. Yüklenici firma çalışmalarına hız verdi. Şehir merkezimize renk veren projeleri hayata geçirdiğimiz için mutluyuz” diye konuştu.