Adapazarı Rotary Kulübü Dönem Başkanı Polat Döver; Uluslararası Rotary Kulübü 2012-2013 Dönem 2430. Bölge Guvernörü M. Murat Öz ve Rotary Kulübü 2430. Bölge Guvernör Yardımcısı Levent Bayraktar ile birlikte SASİAD’ı ziyaret ederek, Başkan Aydın Bahar ve yönetim kurulu üyeleriyle görüştü. 

Uluslararası Rotary Kulübü’nün çalışmaları hakkında bilgi veren Rotary Kulübü 2012-2013 Dönem 2430. Bölge Guvernörü M. Murat Öz; “Kulüplerinin; din, dil ve ırk ayırımı yapmadan sadece insanlığa hizmet eden yardım kuruluşu olduğunu belirtti. Bizim üyelerimiz, hiçbir ücret almaksızın, insanlığa sosyal yönden yardım etmek amacıyla hep gönüllü olarak çalışmaktadır” Rotary kulüplerinin amacını anlattı. Biz, Rotary Kulübü olarak bazı noktalarda SASİAD ile sosyal projelerde ortak çalışma içinde de olabileceklerini söyledi. 

SANTEK Fuarı

Kendilerine yapılan ziyaretten dolayı memnuniyetini dile getiren Sakarya Sanayici ve İşadamları Derneği (SASİAD) Yönetim Kurulu Başkanı Aydın Bahar; Sakarya’da 21. yıldır işadamlarının hizmetinde olan bir dernek olarak, faaliyet, proje ve çalışmalarını aralıksız olarak sürdüren bir dernek olduğunu söyledi. Bu yıl 20 - 23 Eylül 2012 tarihleri arasında düzenledikleri 8. Sakarya Sanayi ve Ticaret Fuarı (SANTEK) hakkında da bilgi veren SASİAD Başkanı Bahar; fuarın Sakarya için önemli bir fuar olduğunu ifade ederken, Rotary Kulübü Bölge Guvernörü M. Murat Öz' de bu fuara karılabileceklerini belirtti ve sosyal destek projelerinin iş hayatı ve şirketlere faydaları hakkında Sakarya Üniversitesinde düzenleyecekleri panele SASİAD’ı davet etti.