Açık Hava Sahnesi’nde Şiir Akşamı

Gökçe, "Yeni açılan bir yerde ilk defa sahne almak benim için büyük bir keyif. Bu buluşmayı sağlayan Büyükşehir Belediye Başkanımıza ve emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum" dedi.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı 21. Ramazan Etkinlikleri kapsamında sevilen sanatçı Bedirhan Gökçe Sakaryalılarla buluştu. Sakarya Park Açık Hava Sahnesi'nde gerçekleşen konsere vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. Gökçe'nin şiirleri ile zaman zaman doyasıya eğlenen Sakaryalılar, zaman zaman da duygusal anlar yaşadı.

Sizlerle olmak büyük bir keyif

Ritim ve nefesli sazlar, bağlama, kanun ve kemandan oluşan orkestrasıyla bir saati aşkın süre boyunca sahnede kalan Gökçe, şiirlerinin arasında anlattığı hikayelerle konser akşını daha da renkli hale getirdi. Programın sonunda Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Fatih Turan, Bedirhan Gökçe'ye teşekkür ederek günün anısına plaket takdim etti. Gökçe ise, "Yeni açılan bir yerde ilk defa sahne almak benim açımdan çok büyük bir keyif. Hayatımızdaki ilkler çok önemlidir. Herkes ilk tuttuğu orucu iyi hatırlar. İlk olan şeyleri önemseriz biz. Mübarek Ramazan ayında sizlerle beraberiz. Bu buluşmayı sağlayan Büyükşehir Belediye Başkanımıza ve emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum" diye konuştu.