“Gönülden” Muhteşem Konser
Büyükşehir Belediyesi Kültür Sanat Etkinlikleri Kasım ayı programı, Orhangazi Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen “Gönülden” Konseri ile kapandı. Sanatçı Eda Karaytuğ, ünlü kanun virtüözü Göksel Baktagir eşliğinde gerçekleştirdiği konserde, birbirinden güzel eserleri Sakaryalılar için seslendirdi. Konsere Sakaryalılar yoğun ilgi gösterdi. 
 
Sakarya Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı tarafından her ay düzenli olarak gerçekleştirilen Kültür Sanat Etkinlikleri’nin Kasım ayı programı, muhteşem bir konser ile kapandı. Orhangazi Kültür Merkezi’nde gerçekleşen, sanatçı Eda Karaytuğ’un 2009 yılında çıkardığı albümüyle aynı ismi paylaşan “Gönülden” Konseri’nde, ünlü kanun virtüözü Göksel Baktagir, Emrullah Şengüller (Viyolonsel), Şükrü Kabacı (Klarinet), Baki Kemancı (Keman), Alihan İnanlı (Piyano), Ali Yılmaz (Bağlama), Bülent Elmas (Perküsyon) ve Oray Yay (Perküsyon), Eda Karaytuğ’a eşlik etti. 2 bölümden oluşan konserde Eda Karaytuğ, birbirinden güzel 23 eseri Sakaryalılar için seslendirdi. Konsere, Büyükşehir Belediyesi Başkanvekili Fevzi Kılıç, Genel Sekreter Yardımcıları Ayhan Kardan ve Fatih Turan, Büyükşehir Belediyesi yöneticileri, AK Parti Eski Sakarya Milletvekili, Yazar – Aktivist Süleyman Gündüz de katıldı.

En güzel Konser
Konsere yoğun ilgi gösteren sanatseverler, eserleri Eda Karaytuğ ile birlikte söyledi. Konser esnasında çok mutlu olduğunu dile getiren Karaytuğ, “Sizlerin enerjisi bizlere yansıdı. Gerçekleştirdiğimiz en güzel konserlerden biri. Tüm eserlerimize eşlik ediyorsunuz. Çok teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

Gönülden Gönüllere
Konser sonunda sanatçılara çiçek takdim eden Büyükşehir Belediyesi Başkanvekili Fevzi Kılıç, “Bu akşam burada, dilden kulaklara değil, gönülden gönüllere çok güzel bir muhabbet olmuştur. Bizlere keyifli anlar yaşatan ve güzel anılar bırakan sanatçılarımıza çok teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Etkinlikler Devam Edecek
Sakarya Büyükşehir Belediyesi Kültür Sanat Etkinlikleri Kasım ayı programı kapsamında birçok etkinliği vatandaşlarla buluşturan Kültür ve Sosyal İşler Dairesi, Aralık ayında da etkinlikler düzenlemeye devam edecek. Daire Başkanı İbrahim Aktürk, “Kasım ayı etkinliklerimize ilgi gösteren hemşerilerimize çok teşekkür ediyoruz. Tüm kültür sanat dostlarını Aralık ayında gerçekleştireceğimiz etkinliklerimize davet ediyoruz” ifadelerini kullandı.