Başkan Toçoğlu yerinde inceledi Erbakan Bulvarı yakında hizmette

Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Milli Egemenlik Caddesi üzerinde Zübeyde Hanım Caddesi ve Erbakan Bulvarı’nı birbirine bağlayan kavşak çalışmasını ve çalışmaları hızla süren Erbakan Bulvarı’nı yerinde inceledi. Başkan Toçoğlu, “Geçen ayki meclis toplantısında merhum eski Başbakanımızın adının yaşatılması adına bulvara, Prof. Dr. Necmettin Erbakan ismini verdik. Bu çalışmadan dolayı destek veren belediye meclis üyesi arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Bulvar, şehiriçi trafiğimizi daha da rahatlatacak” dedi.

Şehir trafiğine nefes aldıracak

Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından çalışmaları hızla devam eden yeni bağlantı yolu ve kavşak çalışmaları tamamlanıyor. Başkan Zeki Toçoğlu, SASKİ Genel Müdürü Rüstem Keleş ve Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanı Ali Oktar ile yürütülen çalışmaları yerinde inceledi. Toçoğlu, “Serdivan ilçemize bağlanan yeni bir arter açıyoruz. 2 bin 200 metre uzunluğundaki bu bulvar şehir trafiğine nefes aldıracak, trafiği daha da rahatlatacak. Çalışma arkadaşlarımız kavşak düzenlemesinin de sonuna yaklaştı. Bir yandan da bisiklet yolları çalışması devam ediyor. Ayrıca demiryolu üzerinde de hemzemin geçit çalışması yapılıyor. Çalışmaları hızlı bir şekilde tamamlayacağız” diye konuştu.

Meclis üyelerine teşekkür

Bulvarın isminin Prof. Dr. Necmettin Erbakan Bulvarı olduğunu belirten Başkan Toçoğlu, “Geçen ayki meclis toplantımızda merhum eski Başbakanımızın adının yaşatılması adına bulvara Prof. Dr. Necmettin Erbakan ismini verdik. Bu çalışmadan dolayı bize destek veren belediye meclis üyesi arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum. Bulvar şehir içi trafiğimizi daha da rahatlatması açısından katkı sağlayacak bir yol olacaktır. Hemşerilerimize hayırlı olsun.” ifadelerini kullandı.